Bezlepková mouka na pečení nebo zahušťování polévek a krémů.
Vhodná k přípravě sladkého i slaného pečiva, k zahušťování polévek a omáček,
Vhodná pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Bezlepková směs je použitelná na výrobu domácího chleba v pekárně nebo troubě. Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citronová, deproteinovaný škrob pšeničný, jáhly, pohanka, lněné semínko, slunečnicové semínko, sůl, kmín.
JIZERKA bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin. Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný, modifikovaný škrob maniokový, dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová, kyselina a citronová.
JIZERKA bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin. Složení: pšeničný škrob bezlepkový, lupinová mouka, dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor, sojový lecitin, kyselina citrónová, kyselina askorbová.