Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na
Sypká směs vhodná na výrobu hmoty na modelování . Montana je jedinečný výrobek na trhu, ze kterého během krátké doby uděláte hotové zázraky . Balení 1kg, 5kg
Montana Kg: 5 je sypká směs, která je ideální pro výrobu hmoty na modelování. Tento výrobek je absolutně jedinečný na trhu a umožní vám vytvářet ohromující díla ve velmi krátkém čase. S balením ve velikostech 1kg a 5kg vám Montana Kg: 5 poskytne dostatek materiálu pro vaše modelovací projekty. S touto sypkou směsí budete schopni vytvořit nejen realistické detaily, ale také komplexní struktury. Montana Kg: 5 je snadno manipulovatelná a snadno se modeluje. Je dokonale přizpůsobivá vašim potřebám a umožňuj
Syté, stabilní a vždy stejné barvy – to jsou hlavní faktory rozhodnutí vyrábět Montanu kromě základní smetanové barvy nově také v různobarevných variantách, včetně černé. Dosud cukráři hojně využívali možnost dobarvit si Montanu podle svých potřeb konvenčními potravinářskými barvivy. Nyní se budou moci spolehnout na garantovanou barevnost s lepší stabilitou barvy přímo z naší výroby. Balení 1kg
Želatina v prášku určena ke ztužení šlehaček a rostlinných krémů. Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce - ovoce se namáčí v roztoku SANETTU. K vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy neztvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V kombinaci s KARINAMI má i charakteristickou chuť a barvu. Balení 2,5kg
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Netuhnoucí hnědý gel s čokoládovým aroma. Pro dekoraci cuk. výrobků Balení 7kg
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Mella Glaze je netuhnoucí želatinová poleva za studena. Náhrada za Topglanz. Balení 7kg
Věnečky, větrníky, banánky jsou české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům. Nesmí chybět v žádné cukrárně. Paloma je kompletní směs pro výrobu pálené hmoty za studena. Je jednoduchá na přípravu a skládá se ze tří surovin. PDF leták
Směs určená pro přípravu světlého cukrářského krému s příchutí likéru, např. jako náplň do likérových špiček, v kombinaci se šlehačkou jako lehký šlehačkový krém Balení 5 kg
Kompletní směs pro výrobky výrazné, čokoládové chutě. Velkou předností použití Sandry BRILANT je jednoduchá příprava korpusu a jedinečná čokoládová chuť. Korpusy z této hmoty jsou štavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Použití na dortové korpusy, pláty na řezy, sušenky, muffiny.
S naší Chocolate de Luxe vyrobíte čokoládové krémy, polevy pečené korpusy, pěny, ganache. Získáte nekonečné množství kombinací: s alkoholem, chilli, Gelatop pastami, kořením, ovocem...
S naší Chocolate de Luxe vyrobíte čokoládové krémy, polevy pečené korpusy, pěny, ganache. Získáte nekonečné množství kombinací: s alkoholem, chilli, Gelatop pastami, kořením, ovocem...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Balení 1kg