Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Potravina vhodná i pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu. S FRUKTÓZOU A SLADIDLEM! Cukrářská náplň s výraznou chutí a vůní po směsi zahradního ovoce určená pro použití v cukrářských výrobcích vhodných i pro diabetiky, např. linecká kolečka Balení: 2,5 kg
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Neslazený rostlinný tukový krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii. Určeno pouze pro další zpracování
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Náhrada živočišné šlehačky. K použití na zdobení dortů, pohárů, zmrzlin atd Balení 1l
Ztužovač šlehačky a rostlinných krémů s příchutí jahody vhodný pro šlehání i pro zamrazování. Ochucená šlehačka tímto ztužovačem má velice výraznou chuť po jahodách Balení 1,5kg
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Balení 1kg
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů. KARINA Banane milk je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Balení 1kg
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože Balení 1kg
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů s příchutí Caffe Latte. Karina Latté Macchiatto je jediná do které se přidává cukr. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jej
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Balení 1kg
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Balení 1kg
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože Balení 1kg
Karina Moccacino není určena pouze pro výrobu kávového zrna, ale také pro výrobu různých dezertů. Stačí tenká vrstva a výrobek dostane luxusní kávovou chuť a vůni. Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů. Balení 5kg
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na