Čokoláda, která vám po ránu může nahradit kávu a croissant ... :) Čerstvě upražené drcené kakaové niby a drcená pražená kávová zrna bohatě pokrývají tabulku tmavé mléčné čokolády. Jedinečný křupavý zážitek a plno energie na celý den. Taková je naše čokoláda z bobů - kakaových a kávových.
Speciální single origin čokoláda, kterou jsme po vyrobení nechali "stárnout" po dobu dvou let. Proces staření se na čokoládě projevil tak, že čokoláda je velmi jemná bez kyselinek.
Vždycky jsme dělali jenom tmavé jednodruhové single origin čokolády. Těch máme nyní v nabídce dostatek a tak jsme si řekli, že budeme trochu experimentovat. A vznikla "Naša směska".
Tuto velikonoční limitku jsme si pro Vás schovávali hodně dlouho... Že jsou oříšky v čokoládě populární, o tom není pochyb! Proto k Vám přichází tato novinka, našimi dětmi nazývaná "žravá čokoláda"!
BEAN - TO - BONBON Ručně dělané čokoládové lanýže vyrábíme z kvalitních a poctivých surovin. Používáme výhradně vlastnoručně vyrobenou čokoládu z kakaových bobů. Ty nakupujeme přímo od farmářů za férové ceny. UPOZORNĚNÍ: Lanýže mají trvanlivost max. 4 týdny. Napište, kdy lanýže potřebujete a my Vám je zašleme co nejčerstvější! Skladujte v suchu a chladu do 20°C. Bez lecitinu, palmového oleje a umělých dochucovadel.
Vybrali jsme ten nejlepší pepř na světě – Kampotský pepř. Ten v Kambodži nakupují přímo od farmářů Klára s Davidem, kteří stojí za projektem .pepper..field. Zrnka červeného pepře jsme nasekali a zkombinovali se 70% single origin čokoládou z kakaových bobů z Ugandy. Ty zde v prostředí národního parku Semuliki Forest fermentuje a suší sociální podnik Latitude Trade Cacao. Unikátní propojení udržitelných projektů ve světě vám jistě pořádně opepří váš den. :-)
Že je na vás 85% kakaa hodně a čokoláda bude nutně hořká? Kdepak, dejte šanci této 85% čokoládě a prozkoumejte její chuťový profil. Věříme, že budete příjemně překvapeni. Vysokoprocentní čokoláda nemusí znamenat jen hořkost. Kakaové boby pro tuto čokoládu pěstují farmáři v africké Ugandě v oblasti kolem národního parku Semuliki. Kakaové boby od farmářů vykupuje za férové ceny sociální podnik Latitude Trade Cacao (certifikovaná B Corporation). Ten se poté stará o kompletní posklizňové zpracování - ce
Jen a pouze kakaové boby - dlouho jsme pro vás hledali ty správné, díky nimž Vám ukážeme, jak může chutnat 100% čokoláda v celé své kráse, ve které není ani špetka cukru. Vybrali jsme boby, které pro nás pěstují vybraní farmáři v africké Ugandě v oblasti kolem národního parku Semuliki. Kakaové boby od farmářů vykupuje za férové ceny sociální podnik Latitude Trade Cacao ((certifikovaná B Corporation). Ten se poté stará o kompletní posklizňové zpracování - centrálně boby fermentuje a suší. Díky tomu j
Káva s čokoládou k sobě mají hodně blízko, a tak jsme se rozhodli pro jeden malý experiment. Bílou čokoládu ochutit kvalitními 100% Arabica kávovými zrny pěstovanými v horské oblasti Nicaragui. Tato výsledná kombinace je cíleně dochucena pravou vanilkou. Jemná čokoláda nám pak připomíná naše oblíbené Caffè latte.
Spojili jsme síly s lokální levandulovou farmou Lavandia a ze společné spolupráce vznikla tato ochucená čokoláda. V Lavandii pěstují levanduli lékařskou, jejíž květy jsme smíchali s naší krémově jahodovou čokoládou. Vzájemná kombinace těchto ingrediencí vytvořila příjemnou a výraznou chuť, které neodolá žádný milovník levandule.
Říká se, že v jednoduchosti je krása a my jsme se tímto heslem inspirovali při výrobě naší malinové čokolády. Sytě růžová tabulka v sobě skrývá vysoký obsah kakaového másla, sušené mléko, třtinový cukr a sušené maliny. Použili jsme jen přírodní suroviny tak, aby čokoláda chutnala nejen dětem, ale i dospělým.
Tato čokoláda je pro nás návratem do dětství, kdy jsme si rádi pochutnávali na jahodovém nanuku. Stejná chuť jen v podobě čokolády vás přenese o několik let nazpět. Použili jsme jen ty nejlepší suroviny, bez jakýchkoliv konzervantů nebo barviv. Krásně světle růžová tabulka čokolády se doslova rozplývá na jazyku.