Přírodně fermentovaná, tmavá sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména do smažených pokrmů a pro přípravu čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato omáčka má tmavší barvu, výraznjěší chuť a hustší konzistenci než její světlá verze. Právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami.Díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se so
Přírodně fermentovaná, tmavá sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména do smažených pokrmů a pro přípravu čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato omáčka má tmavší barvu, výraznjěší chuť a hustší konzistenci než její světlá verze. Právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami.Díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se so
Přírodně fermentovaná sójová omáčka světlá bez přidaného cukru. Tato lehčí a méně kalorická sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména k přípravě čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato světlá omáčka má méně intenzivní chuť a lehčí konzistenci než její tmavá verze.Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy prospěšné vitamíny. Tajemství její chuti tkví v kombinaci čtyř ingrediencí: sóji, pšeni
Mořské řasy jsou nedílnou součástí čínské, japonské či korejské kuchyně a dnes jsou již, díky příznivým účinkům populární po celém světě. Výživově patří mezi nejhodnotnější potraviny. Z přírodovědného hlediska patří mezi zeleninu, přestože se jí nepodobají ani svým vzhledem ani podmínkami, ve kterých rostou. Jejich kořeny se nalézají až 7000 metrů pod mořskou hladinou, na dně oceánu, v půdě, která je považována za nejúrodnější na světě. Řasy jsou ohebné a pružně a obsahují až 15krát více minerálních látek
Přírodně fermentovaná sójová omáčka světlá bez přidaného cukru. Tato lehčí a méně kalorická sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména k přípravě čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato světlá omáčka má méně intenzivní chuť a lehčí konzistenci než její tmavá verze.Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy prospěšné vitamíny. Tajemství její chuti tkví v kombinaci čtyř ingrediencí: sóji, pšeni
Přírodně fermentovaná, tmavá sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména do smažených pokrmů a pro přípravu čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato omáčka má tmavší barvu, výraznjěší chuť a hustší konzistenci než její světlá verze. Právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami.Díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se so
Přírodně fermentovaná, tmavá sojová omáčka bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, která je vhodná zejména do smažených pokrmů a pro přípravu čínských jídel. Používá se jako zvýrazňovač chuti a dochucovadlo.Tato omáčka má tmavší barvu, výraznjěší chuť a hustší konzistenci než její světlá verze. Právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami.Díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se so
Mořské řasy jsou nedílnou součástí čínské, japonské či korejské kuchyně a dnes jsou již, díky příznivým účinkům populární po celém světě. Výživově patří mezi nejhodnotnější potraviny. Z přírodovědného hlediska patří mezi zeleninu, přestože se jí nepodobají ani svým vzhledem ani podmínkami, ve kterých rostou. Jejich kořeny se nalézají až 7000 metrů pod mořskou hladinou, na dně oceánu, v půdě, která je považována za nejúrodnější na světě. Řasy jsou ohebné a pružně a obsahují až 15krát více minerálních látek