> 100% pohankové těstoviny v bio kvalitě. Vyzkoušejte pohanku v této nové podobě… Bezlepkové těstoviny pro zpestření Vašeho jídelníčku. Originální těstoviny z pohankové mouky mleté na kamenném mlýně. Vhodné zejména jako příloha či do salátů. Složení: Mouka z BIO pohanky setéObsah: 250 gVyrobe...
> Rýžové těstoviny v oblíbeném tvaru kroucených vřeten. Podávejte se zeleninou nebo jako přílohu k omáčkám. Těstoviny z rýžové mouky od českého výrobce. Složení: BIO rýžová mouka 90%, BIO tapiokový škrob. Obsah: 250 gVyrobeno v: Česká republika Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 1432 k...
> Celozrnná alternativa pšeničných těstovin s přídavkem oblíbené zeleniny. Rychlá příprava a originální chuť!Pšenice špalda je prastará obilovina, je lehce stravitelná a vyznačuje se oříškovou příchutí. Špaldové těstoviny jsou skvělou alternativou klasických pšeničných těstovin, mají vyšší obs...
> Celozrnná alternativa pro milovníky rýžových těstovin. Originální příloha z produkce ekologického zemědělství.Těstoviny z celozrnné rýžové mouky v BIO kvalitě. Podávejte jako přílohu nebo jako základ pokrmů asijské kuchyně v kombinaci se zeleninou. Složení: BIO Rýžová mouka 85%, BIO tapiokov...
> Výrazná chuť a typická zlatá barva. Superpotravina pro Vaši kuchyni, kterou ocení nejen vegani a vegetariáni. Lněný olej zlatý je v čistě přírodním stavu, bez přidaných látek a není rafinován. Je šetrně lisován za nízkých teplot do 37°C. Při lisování za studena nejsou použita chemická rozpou...
> Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a ...
> Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil. Tahle čočka určitě stojí za vyzkoušení! Skvěle se hodí do salátů, jako příloha k lososovi či drůbeži, výborně chutná s kořenovou zeleninou, vlašskými ořechy či v ...
> Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení, během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou, před přípravou se nemusí namáčet. Je velice rychle uvařená, a protože nemá slupku, je také dobře stravitelná. Složení: čočka drobnoz...
> Netradiční bezlepková pochoutka s vysokým obsahem vlákniny. Rychlá příprava, typická obilninová vůně. Vyrobeno v ČR z prověřené, otestované suroviny. Čirok je jednou z nejstarších bezlepkových obilnin, někdy také označován jako „pšenice celiaků“. Ve formě instantní kaše z něj snadno a rychle...
> Snadná a rychlá snídaně či svačina pro Vás i Vaše nejmenší. Bez lepku. K přípravě na sladko i na slano. Jáhly vznikají z prosa odstraněním slupky z obilky. Jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Jáhlová kaše je vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška. Složení...
> Produkt s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a vlákniny. Obsahuje vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo. Konzumujte samostatně, nebo přidávejte do müsli, kaší, salátů, jogurtů nebo těst. Pro využití benefitů lněného semínka je nezbytné konzumovat ho v drcené nebo mleté formě. Slo...
> Vynikají plnou chutí. Jsou vhodné jako přídavek do ranních müsli či do pečených i nepečených dezertů. Sušené ovoce získané sušením žlutých hroznů na slunci. Rozinky jsou vhodné pro přímou spotřebu, jsou nesířené. Lze je použít také na pečení a vaření, přidat do jogurtu, müsli a dezertů...
> Rýže vhodná pro přípravu asijské kuchyně, ideální do salátů, pilafů a dezertů, kde oceníte její aromatickou vůni. Dlouhozrnná rýže s květinovou vůní a příjemnou chutí. Je podobná rýži basmati, ale ve srovnání s ní více lepí. Hodí se jako příloha, ale i na přípravu salátů, rizot nebo nákypů....
> Vyniká výraznější chutí a vysokým obsahem vápníku. Výborný jako posyp na sladkém i slaném pečivu. Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Je také vhodnou ingr...
> Unikátní těstoviny ze 100% hrachové mouky jsou bohatým zdrojem bílkovin. Spolehlivě Vás zasytí!Těstoviny z hrachové mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku. Vynikají vysokým obsahem bílkovin. Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100 g těstovin/ 1l vody) ...