> 100% pohankové těstoviny v bio kvalitě. Vyzkoušejte pohanku v této nové podobě… Bezlepkové těstoviny pro zpestření Vašeho jídelníčku. Originální těstoviny z pohankové mouky...
> Těstoviny oblíbeného tvaru tentokrát z kukuřičné mouky a navíc v BIO kvalitě. Vyzkoušejte bezlepkové těstoviny z kukuřičné mouky. V tomto oblíbeném tvaru se hodí zejména k...
> S vysokým obsahem vlákniny, nasládlou chutí a příjemnou vůní. Kaštany jsou jedlým plodem kaštanovníku, neobsahují lepek a mají vysokou výživovou hodnotu. Dodávají kaši...
> Výrazná chuť a typická zlatá barva. Superpotravina pro Vaši kuchyni, kterou ocení nejen vegani a vegetariáni. Lněný olej zlatý je v čistě přírodním stavu, bez přidaných látek a...
> Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení, během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou, před...
> Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil. Tahle čočka určitě stojí za vyzkoušení! Skvěle se...
> Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují...
> Unikátní olej z plodů ostropestřce mariánského. Ostropestřecový olej je v čistě přírodním stavu, bez přidaných látek, a není rafinován. Je šetrně lisován za nízkých teplot...
> Výrazná chuť a typická zlatá barva. Superpotravina pro Vaši kuchyni, kterou ocení nejen vegani a vegetariáni. Lněný olej zlatý je v čistě přírodním stavu, bez přidaných látek a...
Lísková jádra obsahují vysoký obsah mastných kyselin, bílkovin, vitamín E, minerální látky jako hořčík, vápník a železo. Hořčík je spolu s vápníkem důležitý pro správné fungování nervů a svalů
Lehce stravitelná příloha se skvělou chutí. Nahradí rýži, kuskus i těstoviny, je vhodný na přípravu kaše i do salátů. Bulgur je předvařená, nalámaná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky. Hodí se k přípravě kaší, příloh a jako základ zeleninových jídel, používá se i jako součást salátů místo rýže.
Slzovka obecná (také Jobovy slzy, čínsky Yi yi ren, japonsky Hatomugi) je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin na světě. Byla základem stravy ve starém Egyptě, Palestině či Řecku. Tato semena divoké trávy, která jsou podobná ječmenu, mají silné čisticí účinky a používají se k detoxikaci organismu.
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil. Tahle čočka určitě stojí za vyzkoušení! Skvěle se hodí do salátů, jako příloha k lososovi či drůbeži, výborně chutná s kořenovou zeleninou, vlašskými ořechy...
Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení, během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou, před přípravou se nemusí namáčet. Je velice rychle uvařená, a protože nemá slupku, je také dobře stravitelná.
Výborná jako příloha, skvělá i do salátů. Drží svůj tvar je vždy k nakousnutí. Má výraznou chuť. Při vaření si udržuje tvar, proto je vhodná jako příloha nebo do salátů. Před vařením se nemusí namáčet. Je vhodná i na klíčení. Je bohatá na bílkoviny a má nízký glykemický index.Návod na přípra...