Crispins BIO proteinový plátek je, díky vysokému obsahu přírodního proteinu, nízkému obsahu tuku, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině.
Crispins BIO cizrnový plátek je, díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině, případně jako pochoutka pro nečekanou návštěvu. Vychutnat si jej můžete například s tuňákovou pomazánkou.
Obsah sáčku 250g smíchejte se 400 ml teplého mléka, přidejte 1 celé vejce a dobře rozmíchejte. Těsto nechte 15 - 20 minut odležet a po případném zhoustnutí dořeďte vodou. Po vykynutí lehce zamíchejte. Na pánvi vytvarujte z těsta placičky a ty pak smažte dozlatova po obou stranách na malém množství tuku.
25 g směsi zalijeme 150 ml horkou vodou (cca 80°C) a zamícháme. Již nevaříme.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Japonská strouhanka má základ v pěšeničné mouce a někteří výrobci bohužel i palmový tuk a konzervanty. Extrudo panko strouhanka je ze 61%kukuřice, rýžová mouka, cizrna, třtinový cukr a sůl.
Křehký plátek s cizrnou v jogurtové polevě bez lepku. Vhodná svačinka do školy, na cesty nebo do auta. Díky obsahu vlákniny jde o sladkou, zdravější verzi svačinky.
Křehký plátek s perníkovým kořením v hořké polevě bez lepku a bez laktózy. Velikost balení je vhodná právě na sladkou svačinku ať už do práce nebo do školy, nebo jen tak na výlet. V balení jsou 2 křehké plátky.
Panko strouhanka vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů, zeleniny, nebo sýra. Použijte podle návodu uvedeném na obalu.