Křupavý chlebíček v biokvalitě obohacený o amarant. Je to skvělá náhrada klasického pečiva, výborné jsou jako součást snídaně a svačiny.
Slaná pochoutka v biokvalitě obohacená o amarant. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků. Příjemně ochucené kmínem. Tyčinkami můžete zahnat mlsnou, podávat s pomazánkou, čerstvou zeleninou.
Bezlepková strouhanka japonského stylu je lehká a křupavá. Od českého výrobce. Neobsahuje lepek, pšenici ani sóju. Vhodná i pro celiaky a vegany. bez lepku nenasakuje tuk, nepřipaluje se křehkost a křupavost obalovaných surovin
Crispins Amarantová tyčka delikates - bezlepková pochutina, vhodná k vínu i pivu. Příjemně ochucená kmínem.
Jednodruhová Crispins BIO tyčka kukuřičná - čistá tyčka bez dochucení, vhodná zejména pro děti. Lehce stravitelná, bez soli.
Crispins sýrová tyčka - bezlepková pochutina vhodná na cesty, do auta, k televizi, na párty. Výborná příloha k zeleninovým salátům, pomazánkám nebo jen tak.
Crispins křupavá tyčka pizza - s lahodnou příchutí pizzy. Vhodná pochoutka do auta, na cesty. Výborná na oslavy k pivu i vínu jen tak, nebo k pomazánkám.
Crispins BIO Chilli snack - bezlepková pochutina, vhodná k vínu i pivu. Příjemně ochucená chilli
Crispins BIO proteinový plátek je, díky vysokému obsahu přírodního proteinu, nízkému obsahu tuku, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině.
Crispins BIO cizrnový plátek je, díky vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině, případně jako pochoutka pro nečekanou návštěvu. Vychutnat si jej můžete například s tuňákovou pomazánkou.
Obsah sáčku 250g smíchejte se 400 ml teplého mléka, přidejte 1 celé vejce a dobře rozmíchejte. Těsto nechte 15 - 20 minut odležet a po případném zhoustnutí dořeďte vodou. Po vykynutí lehce zamíchejte. Na pánvi vytvarujte z těsta placičky a ty pak smažte dozlatova po obou stranách na malém množství tuku.
25 g směsi zalijeme 150 ml horkou vodou (cca 80°C) a zamícháme. Již nevaříme.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.