Tato terina je znovu vydána u příležitosti 60. výročí značky Ducs de Gascogne: je to první recept vytvořený Gabrielem Dubarrym v roce 1953 v rámci rodinného podniku.
Cibulový confit dokonale doprovází foie gras Ducs de Gascogne! Podává se vychlazený! Tento confit se skvěle hodí také k masu, sýrúm nebo rybám.
Ducs de Gascogne EXCELLENCE s lanýžem se 20% kachní Foie Gras (sklo), 65g
Dokonale doprovází kachní foie gras a zvěřinové paštiky. Podává se vychlazený! Tento confit se skvěle hodí také k sýrům.
Foie gras znamená v doslovném překladu: tučná játra. Husí Foie gras má jemnější krémovou chuť a strukturu než kachní, která má výraznou pižmovou vůni a chuť. Podávejte s opečeným venkovským chlebem a bílým vínem nebo sklenkou šampaňského.
Naše kachní Foie Gras jsou vyrobeny z jater kachen chovaná venku v krajině Gascon (Gers, Landes a Hautes-Pyrénées) a krmených kukuřicí.
Foie Gras v bloku - rozemleté kousky husího či kachního foie gras spojené do homogenního bloku s vyváženou a nezapomenutelnou chutí.
Foie Gras v bloku - rozemleté kousky husího či kachního foie gras spojené do homogenního bloku s vyváženou a nezapomenutelnou chutí. Naše Foie Gras mohou mít mírně tmavou barvu povrchu, je to záruka pravosti a přirozenosti.
Tuto tradiční recepturu jsme zachovali v puvodní verzi pro to nejlepší Foie Gras. Vařené foie gras, čerstvě připravené , jsou ručně okořeněny výhradně solí a pepřem, rozdrcené na poslední chvíli, aby odhalily všechny své vůně.
Mangové čatní ve skle 40g Ducs de Gascogne