Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského eaux-de-vie.Jednoduchá paštika? Ne, pochoutka!
Tato kachní terina, z řady Les terrines du soleil , voní dobře Provence. Zelená oliva, typické ovoce středomořské oblasti, přináší do přípravy trochu hořkosti. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne s
Inspirována stejnojmenným pokrmem, tato tradiční terina potěší milovníky sladké a slané. Bez konzervačních látek nebo přidaného barviva je tato terina k dispozici v 90 g k potěšení gurmánů.
Jeho mírná povrchová oxidace je zárukou a odhaluje stejně jeho chuť tradiční teriny, někteří by řekli staromódní . Pojmenovali jsme ho Číslo 1 , protože je základem našeho know-how.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Čerstvý losos a uzený losos je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a nuance barev jeho textury. Creme fraiche přináší svou krémovost a fondán. Náznak kandovaného citronu hraje tón čerstvosti pro chutnou směs.
Rillettes moře, ale ve stylu vévodů z Gaskoňska: meli-melo čerstvého lososa a uzeného lososa je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a nuance barev jeho textury. Creme fraiche přináší svou krémovost a fondán. Náznak kandovaného citronu hraje tón
Terina s tóny Cabécou de Rocamadour zdobená ořechovými nugety: tradice, modernost a kvalita se nacházejí v této čistě Périgourdinové asociaci. Rocamadour je Cabécou, který těží z AOC.
Terina s výraznými Roquefortovými tóny, posetá malými rozinkami. Roquefort je historickým symbolem regionu Causses et Vallées de l'Aveyron. Světově proslulý, tento sýr je spojen s dokonalostí francouzské gastronomie. Dokonale se mísí s ovocnými tóny rozin
Terina s kravským sýrem z Baskicka podpořená slavným pepřem Espelette: Přirozené spojení dvou sluncem zalitých produktů, jejichž výroba sahá až do středověku.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Vlajková loď ingrediencí jihozápadu Francie, kachna zušlechťuje tento recept a dává mu svou typickou chuť. Vařená staromódním způsobem, bez konzervačních látek nebo barviv, tato terina dokonale ilustruje gastronomickou tradici gaskoňského terroiru