Písmenka jako zavářka do polévky. Nyní budou vaše polévky zářit barevností. Jedná se o mix celozrnných pšeničných těstovinových písmenek.
Rychle uvařené a velmi originální? To je přesně mix pšeničných těstovin. Jednotlivé kousky jsou obarveny kurkumou, červenou řepou a špenátem. Děti i dospělí si je zamilují. Neobsahují vejce, tudíž jsou vhodné pro vegani.
Lískové oříšky jsou všestranné v použití ve sladké i slané kuchyni. Mohou se hodit pro přírpavu oříškového mléka ale i pomazánek, skvěle padnou do bábovky nebo brownies, zrovna tak s nasekanými oříšky můžete posypat salát nebo polévku.
Vynikající mandle obsahují blahodárné živiny - od vitmínů skupiny B, přes hořčík, vápník a hromadu bílkovin. Mandle jsou skvělé pro přípravu RAW dortů, pomazánek, veganského sýru nebo jako svačinka jen tak.
Quinoa si v posledních letech získala velkou oblibu pro svůj vysoký podíl bílkovin a také proto, že se jedná o bezlepkovou obilovinu. Quinoa se hodí jako příloha k zeleninovým pokrmů, ale lze ji také vyklíčit.
Pšeničné otruby jsou skvělým zdrojem minerálních látek, obsahují také hodně vlákniny. Jsou ideální pro použití ve sladké i slané kuchyni, kde je můžete přidat do karbanátků, polévek či omáček.
Quinoa si v posledních letech získala velkou oblibu pro svůj vysoký podíl bílkovin a také proto, že se jedná o bezlepkovou obilovinu. Quinoa se hodí jako příloha k zeleninovým pokrmů, ale lze ji také vyklíčit.
Směs vloček, která obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Každá obilovina má v této směsi své zastoupení. Výborně se hodí do kaší, polévek, pečiva...
Ječná mouka dodá Vašemu tělu potřebné živiny a zejména vlákninu. Je lehce stravitelná. Je vhodná pro přípravu koláčů, lívanců, knedlíčků, ale i do omáček.
Rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové, proto jsou vhodné všem celiakům, těhotným a kojencům od 6. měsíce. Díky své neutrální chuti, lze používat na slané i sladké pokrmy.
Teffové vločky jsou velmi jemné s s oříškovou chutí. Rychle v pokrmu změknou, hodí se do jogurtu a zejména smoothie. Obsahují komplexní bílkoviny.
Ovesné vločky jsou skvělým zdrojem vlákniny, sacharidů a jsou velmi všestranně použitelné v kuchyni. Využít je můžete ve sladkých a slaných receptech, jsou skvělé na snídani i oběd. Prostě všude, kde si je jen představíte splní svou funkci.
Quinoa si v posledních letech získala velkou oblibu pro svůj vysoký podíl bílkovin a také proto, že se jedná o bezlepkovou obilovinu. Quinoa se hodí jako příloha k zeleninovým pokrmů, ale lze ji také vyklíčit.
Quinoa si v posledních letech získala velkou oblibu pro svůj vysoký podíl bílkovin a také proto, že se jedná o bezlepkovou obilovinu. Quinoa se hodí jako příloha k zeleninovým pokrmů, ale lze ji také vyklíčit.
Quinoa vločky jsou bezlepkové. Dodají tělu prospěšné látky, mají vysoký podíl vlákniny, vitamínů a minerálů. Díky své neutrální až lehce oříškové chuti se hodí na přípravu sladkých pokrmů.