Bio sójová omáčka tamari od společnosti Clearspring je jednou z mála sójových omáček bez obsahu pšenice a lepku, které se v Japonsku vyrábějí na základě tradiční 500 let staré receptury.
Bio olivový olej značky Clearspring se vyrábí z prvotřídních oliv, ze kterých se olej lisuje za studena, aby si zachoval nejvyšší výživovou hodnotu, chuť a vůni.
Tato miso pasta s plnou chutí, v japonštině Genmai Miso, poskytuje maximální výživu. Protože se vyrábí z celých sójových bobů a hnědé rýže, má vysoce přírodní nutriční profil.
Tato bohatá krémová bio kokosová smetana pochází z nejkvalitnějších kokosových ořechů ze Srí Lanky, které se pouze loupou, strouhají, lisují a přefiltrují.
Mořská řasa Nori se již mnoho let těší oblibě díky své výrazné chuti umami, výrazné struktuře a neuvěřitelné všestrannosti. Vločky pochází z odlišné odrůdy mořské řasy než listová nori. Je to chutné koření, které se hodí mít po ruce pro ochucení rozmanitých druhů jídla.
Naše firma Clearspring získává a ručně zpracovává mořskou sůl podle tradičních metod používaných Římany před 2000 lety v přírodní rezervaci Ria Formosa v portugalském Algarve.
Plný a zároveň jemný charakter tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kjúšú z něj dělá šikovného pomocníka všude, kde je potřeba kyselost.
Tento čaj spojuje harmonickou a zároveň osvěžující směs japonského zeleného čaje, znamenitého prémiového čaje Matcha se třemi druhy máty: povzbuzující mátou peprnou, sladkou mátou kadeřavou a chladivou rolní mátou.
Miso je tradiční kvašená japonská základní potravina a koření, která se po mnoho let těší oblibě pro svou bohatou chuť a koncentrovanou výživovou hodnotu.
Bio multicereální těstoviny od společnosti Clearspring se vyrábí z mouky z hnědé rýže smíchané s přirozeně bezlepkovými zrny quinoy a amarantu a také s evropskou bio kukuřicí.
Minimální trvanlivost do 12.2024 Toto je jedinečný výtvor společnosti Clearspring pro použití v polévkách a dušených pokrmech jiného než japonského stylu.
Minimální trvanlivost do 08.2024 Bio multicereální těstoviny od společnosti Clearspring se vyrábí z mouky z hnědé rýže smíchané s přirozeně bezlepkovými zrny quinoy a amarantu a také s evropskou bio kukuřicí.
Pražená štýrská dýňová semínka v sójové omáčce tamari v bio kvalitě Clearspring Snack Organic jsou velká, tmavě zelená a plná zajímavých chutí.
Vynikající kvalitní japonská sójová omáčka vyrobená podle tradičního receptu s použitím celých sójových bobů, která dva roky zraje v sudech z cedrového dřeva.
Japonská mořská řasa značky Clearspring. Mořská řasa Kombu se používá zejména k přípravě daši – silného umami vývaru, který je základem japonských polévek a omáček.