Čekankový sirup je vyráběn z vlákniny kořene čekanky. Právě vláknina a poměrně vysoká sladivost je skvělá alterntiva k běžnému rafinovanému cukru. Sirup z čekanky obsahuje až o 95% méně cukru a polovinu méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly.
Zázvor latinsky známý jako Zingiber officinale, je kvetoucí rostlina, která je blízkým příbuzným kurkumy a kardamomu. Závor se používá po tisíce let a v historii jej najdeme ve starověkém činském tradičním léčitelství. Patří mezi takzvaná zahřívací koření, protože napomáhá správnému prokrvení.
Chia semínka jsou snadno stravitelná. Jsou zdrojem vlákniny, ta nejen že prospívá našemu trávicímu systému, ale také pozitivně ovlivňuje hladinu krevního cukru. Je to dáno hydrofilními vlastnostmi semínek. Dokáží na sebe vázat vodu a vytvářejí gelovitou hmotu.
BrainMax Probiotic Complex je kompletní směs 12 optimálně vyvážených probiotických kmenů. Ve dvou enterosolventních kapslích je obsaženo 25 miliard živých probiotických bakterií. Celá směs živých kultur je obohacena o FOS (fruktooligosacharidy) a inulin. Jde o prebiotickou vlákninu, která je potravou zdraví prospěšných bakterií.
Čekankový sirup je vyráběn z vlákniny kořene čekanky. Právě vláknina a poměrně vysoká sladivost je skvělá alterntiva k běžnému rafinovanému cukru. Sirup z čekanky obsahuje až o 95% méně cukru a polovinu méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly.
Nasládlá chuť a také obsah vitamínů A, C a E, které patří mezi antioxidanty. Mango je také bohaté na vlákninu a enzymy. Žádné konzervanty, přidaný cukr, nebo aromata.
Vitamíny skupiny B jsou nezbytné v celé řadě tělesných funkcí, zejména při jejich zapojení do metabolismu a tvorby energie. Activated B-Complex je vhodný pro ty, kteří se potýkají s problémy jako je pokles energie, psychické a fyzické vyčerpání, špatná kvalita pokožky (včetně akné), nehtů a vlasů nebo z nějakého důvodu chtějí podpořit nervový systém.
Arašídy řadíme mezi luštěniny a jsou příbuzné s fazolemi, čočkou a sójou. Mají bohatý nutriční profil, protože obsahují velké množství draslíku, fosforu, hořčíku a vitamíny skupiny B. Arašídové máslo je zdrojem zdraví prospěšných tuků, bílkovin a vlákniny.
Fazole Adzuki mají vynikající nutriční hodnoty a navíc jsou BrainMax fazole Adzuki v certifikované BIO kvalitě. To znamená, že při pěstování nebyly použity žádné škodlivé látky. Mají sladkou oříškovou chuť a přirozené pikantní aroma.
Kokosové chipsy jsou zdrojem vlákniny, minerálů a vitamínů. BrainMax Pure kokosové chipsy jsou dovezeny přímo ze Srí Lanky a jsou v BIO kvalitě. Můžete si je přidat do své oblíbené snídaňové misky nebo kaše. Případně do pečení, přísada do raw energetických tyčinek nebo prostě jen tak si je vychutnat.
Banánové kousky nejsou jen skvěle chutnající svačinou, ale také ovoce s vynikajícími nutričními hodnotami. Banán obsahuje velké množství hořčíku a draslíku. Dva minerály, které pozitivně ovlivňují krevní tlak. Jsou zbraní proti vysokému krevnímu tlaku a tím prospívají celému kardiovaskulárnímu systému.
Kurkuma jejíž hlavní účinnou látkou je kurkumin bývá poprávu označovaná za všelék. Kurkumin obsažený v kurkumě má pozitivní vliv na trávení, játra, kardiovaskulární systém, imunitní systém - antioxidant, nervovou soustavu, dýchací systém, stav kloubů a kostí a duševní rovnováhu.
Největší produkce Para ořechů je z Bolívie,jsou primárně sklízeny ve volné přírodě místními lidmi. Tím je sběr a poté prodej para ořechů zdroj. Para ořechy obsahují 14% bílkovin, 12% sacharidů a 66% tuku. 85% jejich kalorií pochází z tuku. Jsou to tuky zdraví prospěšné, které pomáhají chránit srdce.
Datlovník je jeden z nejstarších pěstovaných stromů na světě a kromě sladkých plodů byl Datlovník oblíbeným zahradním stromem. Dnes se datlovník pěstuje v mnoha tropických a subtropických oblastech po celém světě a datle jsou součástí východní kuchyně.
Vysoká vstřebatelnost díky lipozomální forměLiposomální kolagen je inovací v doplňování kolagenu, neboť jsou kolagenní peptidy chráněny před agresivním prostředím v žaludku fosfolipidovým obalem. Díky této lipozomální inovaci dokáže projít skrz stěnu tenkého střeva a dostat se do buněk. Při lipozomálním přenosu živin dosahuje vstřebatelnost až 95%.