Kefírová zrna jsou živé kolonie probiotických bakterií, proteinů a lipidů. Pokud mají krystaly cukr, kterým se živí a tu správnou teplotu, rychle se rozmnožují a vytvářejí chutný nápoj s množstvím zdravých bakterií. Kefírová zrna slouží k tomu, abyste si kefír mohli vyrobit v domácích podmínkách a zajistit si tak kdykoli vynikající perlivý probiotický nápoj. Vodní kefír je opakovaně použitelná živá kultura pro výrobu vodního kefíru, který je potřeba nejdříve aktivovat a následně můžete mít ultra zdravý pr
Kolagenová tyčinka z hydrolyzovaného grass-fed kolagenu s příchuti pistácie obalená v lahodné mléčné BIO čokoládě. V tyčince je 16 g bílkovin a 7g grass fed kolagenu. Neobsahuje cukr, umělé aroma a barviva. Krásnou zelenou barvu tyčince propůjčily pistácie a spirulina. Sladkovodní řasa bohatá na minerály. Kolagen se podílí na zdraví kloubů, kvalitě vlasů, nehtů a pokožky.
Tyčinka s hydrolyzovaným grass-fed kolagenem a intenzivní malino-citronovou příchutí, obalená v BIO bílé čokoládě a slazená BIO erythritolem. Jedna tyčinka obsahuje 14 g bílkovin, má lahodnou chuť, kterou ji propůjčily BIO lyofilizované maliny. Nemá umělou pachuť a díky pečlivě vybraným surovinám je vhodnou svačinou na cestách, v práci a kdykoli během dne.
Kombucha je mírně perlivý, fermentovaný nápoj vyrobený ze zeleného čaje, trošky cukru a specifické kultury, která prochází procesem fermentace. Fermentací dále získává kombucha na své síle a je bohatá na probiotické kmeny, vitamíny skupiny B a vitamin C. Má osvěžující nasládlou chuť, kterou nápojí propůjčuje citronová tráva. Aktivní kvasinky mění během bakteriálního kvašení, takže v nápoji jsou stopová množství alkoholu. Nápoje je jemně perlivý, nicméně jde o výsledek přírodního kvašení, který zvýra
Kombucha je mírně perlivý, fermentovaný nápoj vyrobený ze zeleného čaje, trošky cukru a specifické kultury, která prochází procesem fermentace. Fermentací dále získává kombucha na své síle a je bohatá na probiotické kmeny, vitamíny skupiny B
Jedlá soda je opravdu multifunkční produkt do každé domácnosti. Zároveň se jedná o tělu přirozenou látku, která má zásadité pH. Tím je vhodná jako první pomoc při pálení žáhy, v pečení snadno nahradí droždí nebo kypřící prášek a je ideální při úklidu, k odstranění mastnoty, usazenin a nepříjemných pachů, které dokáže pohltit. K vnějšímu použití je možné sodu smíchat s vodou a vytvořit si tak tělový peeling nebo trošku přidat do zubní pasty.
Proteinová sušenka v hlavní roli s BIO mléčným a BIO syrovátkovým proteinem s příchutí sladkého kokosu. Sušenka je vláčná díky mandlovému krému a mandlové mouce se doslova rozplývá na jazyku. Svou bohatou kokosovou chuť sušence propůjčil kokos a kokosová smetana. Sladká chuť je zásluha BIO kokosového sirupu a inulinu. Nutričně vyvážená sušenka, ve které je téměř 22 g bílkovin a bezmála 18 g vlákniny. Při výrobě jsme použili vybrané BIO ingredience a jako ostatní sušenky je i tato bez lepku.
Sardinky jsou nutričně bohatou potravinou. Mají vysoký obsah omega 3 mastných kyselin, bílkovin - přes 20 g ve 100 g. Sardinky jsou naloženy v extra panenském olivovém oleji, který je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a polyfenoly. Navíc jsou baleny do sklenic. V kombinaci s prémiovým španělským olivovým olejem je to vynikající delikatesa, u které si nejen pochutnáte, ale dokonce i doplníte omega 3.
Proteinová sušenka vyrobená z BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu. Každá sušenka obsahuje 12,9 g bílkovin a více než 7,4 g vlákniny. V sušence jsou kousky křupavých BIO pistácií a BIO bílé čokolády, díky čemuž má sušenka příjemně sladkou chuť. Cookieska je měkká, vláčná a 100% použitých ingrediencí je v BIO kvalitě. Na sušence si tak pochutnají i ti nejnáročnější!
Měkká proteinová bezlepková sušenka vyrobená z BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu. Každá sušenka obsahuje 21 g bílkovin a polovinu doporučeného denního příjmu vlákniny (15 g). Při výrobě byla použitá BIO mandlová mouka a cookieska je slazená inulinem, což je prebiotická vláknina, která má nasládlou chuť. Pro ještě intenzivní chuť jsme zvolili BIO bílou čokoládu a BIO kokosový sirup. Pro vyváženost chutí a pravý pocit křupnutí jsou v cookiesce kousky křupavých BIO kakaových bobů.
Měkká proteinová bezlepková sušenka vyrobená z BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu. Každá sušenka obsahuje 12,8 g bílkovin a polovinu doporučeného denního příjmu vlákniny (9,1 g). Při výrobě byla použitá BIO mandlová mouka a cookieska je slazená inulinem, což je prebiotická vláknina, která má nasládlou chuť. Pro ještě intenzivní chuť jsme zvolili BIO bílou čokoládu a BIO kokosový sirup. Pro vyváženost chutí a pravý pocit křupnutí jsou v cookiesce kousky křupavých BIO kakaových bobů.
Pokud hledáte něco dobrého ke svačině můžete si pochutnat na naši BrainMax Pure Protein Cookie. Sušence, která je vyrobená ze syrovátkového BIO proteinu, BIO arašídového másla a kvalitní hořké BIO čokolády. Každá sušenka obsahuje přes 14 g bílkovin a 7,5 g vlákniny. Při výrobě byla použitá BIO mandlová mouka, takže je sušenka navíc bezlepková a 99% ingrediencí je v BIO kvalitě.
Proteinová sušenka vyrobená z BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu. Každá sušenka obsahuje 20 g bílkovin. Při výrobě byla použitá BIO mandlová mouka, která je přirozeně bezlepková. K doslazení jsme použili inulin, což je prebiotická vláknina, která má nasládlou chuť a javorový sirup. Sušenka je měkká, vláčná s neodolatelnou chutí jablek, javorového sirupu a kousky křupavých pekanových ořechů.
Proteinová sušenka vyrobená z BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu. Každá sušenka obsahuje na 12 g bílkovin na 100 g. Při výrobě byla použitá BIO mandlová mouka, která je přirozeně bezlepková a sušenka je celá gluten free. K doslazení jsme použili inulin, což je prebiotická vláknina, která má nasládlou chuť. Sušenka je měkká, vláčná s neodolatelnou chutí jablek, javorového sirupu a kousky křupavých vlašských ořechů.
Keltská sůl je pravá nerafinovaná mořská sůl šedivé barvy, která neprochází žádným čištěním, díky čemuž si zachovává široké spektrum minerálů a stopových prvků obsažených v mořské vodě. Oproti klasické kuchyňské soli má menší podíl chloridu sodného. Těží se ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře ve slaništích vybudovaných na vrstvě šedého jílu. Také proto se používá přízvisko šedá sůl. Je ideální k dochucení bílého masa, ryb, ale i omáček nebo steaků.