Pastovaný RAW květový med, je vyráběn postupným mícháním medu, který se mění na krémovější konzistenci a díky tomu nekrystalizuje a jeho chuť je o něco sladší. Během celého procesu med nebyl vystaven teplotám nad 40°C. Med z divokých květů je sladší chuti, než je tomu u medu lesního, dodává tak tělu rychle energii. Pochází z České republiky, konkrétně z ekologického včelařství na jižní Moravě. Využít jej můžete do bylinných i ovocných čajů, nebo jako náhradní sladidlo do buchet či dezertů. Někdo tvrdí že
Lahůdkové droždí se v kuchyni skvěle hodí pro dochucení a zvýraznění chuti pokrmů, díky své parmezánem připomínající chuti a vůni. Jelikož je lahůdkové droždí deaktivované, nelze ho využít pro kynutí. Nicméně je ideální pro dochucení pomazánek, omáček, těstovin, salátů, k zahuštění polévek nebo do rizota. Lahůdkové droždí je bohaté na vitamíny skupiny B a zinek.
Kokosové chipsy jsou připravované z BIO kokosů pěstovaných v souladu s přírodou na Srí Lance. Výsledkem jsou skvěle chutnající chipsy, které jsou zdrojem prospěšných tuků, vlákniny, minerálů a vitamínů a nízkým glykemickým indexem a tím jsou vhodné i pro diabetiky. Kokos zůstává populární v různých podobách po celé generace. Kromě kvalitních MCT tuků, které chrání kardiovaskulární systém, kokos obsahuje minerály jako je železo, mangan a hořčík. Důvod slevy : Expirace 03/25
Dijonská hořčice je vysoce ceněným doplňkem kulinářského umění, který pochází z francouzského města Dijon, což je centrum Burgundského regionu známého svou bohatou gastronomickou historií. Dijonská hořčice se vyznačuje jemnou, ale výrazně pikantní chutí, která je výsledkem unikátní směsi hnědých a černých hořčičných semen a octa. Představuje nezbytnou ingredienci ve francouzské kuchyni, a to díky své schopnosti povznést chuť mnoha jídel, od jednoduchých sendvičů až po složitější omáčky a marinády.
Naše čokoláda je vyrobena z nejkvalitnějších kakaových bobů, pečlivě vybraných a zpracovaných, aby zaručily neopakovatelný gurmánský zážitek. Lámaná čokoláda s matchou je dokonalým dárkem pro každého milovníka čokolády. Delikátní spojení matcha tea, kokosou a mandlí zaručuje perfektní chuťový prožitek. Je to také skvělý způsob, jak si dopřát chvíle luxusu v každodenním životě. Vhodná pro speciální příležitosti.
Objevte radost z vaření s naší proteinovou směsí na palačinky, která je dokonalou volbou pro každého, kdo hledá chutný a snadný způsob, jak začít den. Základ směsi tvoří BIO špaldová mouka, mléko, vejce a je slazená třtinovým cukrem. Směs je obohacena o mléčný BIO protein, díky kterému doplníte i množství bílkovin. Ke směsi stačí přidat vodu, dobře promíchat a vzniklé těsto nalít na pánev s nepřilnavým povrchem a s trochou tuku. Směs tvoří pouze BIO ingredience a je ideální pro rodinné sníd
Lahodná granola pouze z rostlinných ingrediencí je vynikající snídaně pro milovníky rostlinné stravy, ale také všechny, kteří svůj jídelníček chtějí obohatit o dávku vlákniny z rostlinných ingrediencí. Vegan granola jsou zapečené BIO bezlepkové ovesné vločky spolu s veganskou mléčnou čokoládou a arašídovým krémem z organických arašídů. Jako tuk jsme použili kokosový BIO olej a sladkou chuť granole propůjčil BIO kokosový sirup. Veganská čokoláda je vyrobena z chufa plodů. Chufa, neboli tygří oře
Zapečené BIO ovesné vločky spolu s kousky exotického manga a papáji, kešu krémem, kokosovým sirupem a kousky organických kešu oříšků. To je granola, která potěší všechny milovníky sladkých snídaní. Stačí zalít mlékem nebo přidat do jogurtu a v okamžiku vykouzlíte plnohodnotnou snídani nebo dopolední svačinu. 100% složení z BIO surovin!
Křupavé kousky granoly z bezlepkových BIO ovesných vloček, ke kterým jsme přidali BIO pistácie. Ty jsou zdrojem kvalitních tuků s vysokým podílem nenasycených mastných kyselin a vitamínů skupiny B. Pro sladší a jemnější chuť jsme granolu doplnili o kousky bílé čokolády a námi vyrobený mandlový krém z BIO mandlí. Jako tuk zde posloužilo BIO ghí, které má příjemnou máslovou vůni s lehkým oříškovým aroma. Kromě toho obsahuje zdraví prospěšné omega 3 a 6 mastné kyseliny doplněné o lá
Velké křupavé kousky granoly, jejíž základ tvoří bezlepkové ovesné BIO vločky, se kterými se mísí chuť malin a hořké čokolády. To vše slazené kokosovým sirupem a kokosovým cukrem s přidáním kousků organických brusinek. Porci vlákniny a zdravých tuků zajistila chia semínka a celá granola je zjemněná BIO mandlovým krémem naší vlastní výroby. Granola je pečená spolu s ghí z BIO másla. Na 100g má granola téměř 12 g vlákniny a je vyráběna pouze z BIO surovin a neobsahuje lepek!
Veganská proteinová tyčinka s příchutí arašídového másla, kde hlavní roli hrají BIO rýžový a BIO mandlový protein. Pro vláčnou konzistenci a intenzivní chuť jsme použili náš arašídový krém, kousky arašídů a kakaové máslo. Tyčinka je obalená v BIO hořké čokoládě, která se doslova rozplývá na jazyku a příjemně sladká chuť je práce erythritolu. Tyčinka je vhodná pro ty, kteří mají svůj jídelníček založený na rostlinné stravě a chtějí doplnit bílkoviny z těch nejlepších zdrojů, protože každá tyčinka obsahuje
Himalájská krystalická sůl je přírodní sůl stará asi 250 milionů let. Pochází z Pákistánu a neobsahuje žádné chemické přísady. Sklízí se ručně na tibetských pláních a svou jemně růžovou barvu si získala díky minerálům, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík, železo a vápník. Himalájskou hrubozrnnou sůl můžete nejen dochutit svá oblíbená jídla, ale můžete ji také smíchat s bylinkami a BIO éterickým olejem a vytvořit si koupelovou sůl pro chvilky odpočinku a relaxace.
Himalájská krystalická sůl je přírodní sůl stará asi 250 milionů let. Pochází z Pákistánu a neobsahuje žádné chemické přísady. Sklízí se ručně na tibetských pláních a svou jemně růžovou barvu si získala díky minerálům, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík, železo a vápník. Himalájskou hrubozrnnou sůl můžete nejen dochutit svá oblíbená jídla, ale můžete ji také smíchat s bylinkami a BIO éterickým olejem a vytvořit si koupelovou sůl pro chvilky odpočinku a relaxace.
Pokud jste si oblíbili kombuchu, můžete si ji nyní připravit i sami doma. Kombucha starter je tekutina, díky které si vytvoříte scooby - počáteční živou kulturu a následně si můžete připravovat kombuchu pravidelně. První nálev (scoby) se dělá z 900 ml a 150 ml se dává na další nálev. Takže v první várce vytvoříte 750 ml kombuchy. Pokud se o scoby dobře staráte, žije dál a můžete ji opakovaně používat.
Kefírová zrna jsou živé kolonie probiotických bakterií, proteinů a lipidů. Pokud mají krystaly cukr, kterým se živí a tu správnou teplotu, rychle se rozmnožují a vytvářejí chutný nápoj s množstvím zdravých bakterií. Kefírová zrna jsou malá, téměř průhledná zrna, která se ve chvíli smíchání s vodou a trošky cukru, promění v kvalitní probiotický nápoj. Kefír je snadný způsob, jak doplnit zdraví prospěšné probiotické kmeny a zároveň si udělat chutný nápoj. Můžete jej pít každý den a podpořit tím zd