Země: Indonésie Farma / washing station: Koerintji Barokah Bersama Cooperative Chuťový profil: tamarind, cherry cola, černý čaj Odrůda: Andung Sari, Sigarar Utang Metoda zpracování: Anaerobic honey Nadmořská výška: 1400 - 1700 m Oblast: Kerinci, Sumatra Acidita: Střední acidita Cupping score: 87 Doporučená příprava: Filtr Farma: Družstvo Koerintji Barokah Bersama sdružuje 320 farmářů na úpatí sopky Kerinci na Sumatře. Sopečná půda zajišťuje úrodnost, což prospívá kávovým farmám o rozloze 0,5–2,5 ha. Káva
Země: Brazílie / Venezuela Farma / washing station: různé v oblasti Chuťový profil: křížaly, smetana, hořká čokoláda Doporučená příprava: Espresso Odrůda: Mix Metoda zpracování: Natural, washed Nadmořská výška: 600 - 1200 m.n.m Oblast: Mix Acidita: Nízká acidita Core of Espresso je stálou součástí nabídky, složená z dvou vysoce kvalitních káv, které jsou speciálně praženy pro espresso. Obě složky jsou pečlivě vybírány tak, aby se doplňovaly a vytvářely vyváženou chuťovou kombinaci, která osloví každého, k
Země: Rwanda Farma: Gitoki Odrůda: Red Bourbon Nadmořská výška: 1500- 1900 m.n.m Oblast: Gatsibo, Eastern Province Acidita: Střední acidita Cupping: 87 Farma / Zpracovatelská stanice Promývací stanice Gitoki v Gatsibo je součástí Baho Coffee a představuje příběh zemědělské proměny. Oblast kdysi známá pěstováním banánů se díky kávě stala centrem špičkové produkce. Banánovníky dnes poskytují přirozený stín kávovníkům, což zlepšuje jejich růst i kvalitu třešní. Baho Coffee od svého vzniku v roce 2013 podpo
Země: Kolumbie Farma: Atunkaa Odrůda: MIX Nadmořská výška: 1700 - 1900 m. n. m. Oblast: Piendamó, Cauca Acidita: Střední acidita Cuppingové score: 86 Metoda zpracování: Natural, Sugar Cane decaf Kávová zrna pocházejí od kolumbijské společnosti Siruma, která vznikla před pěti lety na podporu zemědělských komunit v Cauce, Caldasu a Tolimě. Název Siruma znamená „nebe a obloha“ v domorodém jazyce Wayuunaiki. Bezkofeinová káva Atunkaa je symbolem závazku Sirumy k transparentnosti a spravedlivým cenám pro farm