Zkus to s námi podomácku!

Obchod podomácku nabízí vše pro domácí výrobu potravin vína a lihovin. Turbo kvasnice, kvasinky, enzymy a aromata na ochucení lihovin.

nakoupit
Oechslemeter  -20/+120, 25 cm

Oechslemeter -20/+120, 25 cm

Stupnice rozdělena po 2 ° Oechsle. Referenční teplota 20 ° C. Aplikace: Před kvašením Pro posouzení obsahu cukru v kvasu Během fermentace (kvašení) Pro kontrolu procesu fermentace Po fermentaci - Chcete-li zjistit, zda je fermentace dokončena - Přibližné stanovení obsahu alkoholu v kvasu Váha: 45g Základní informace: Jeden stupeň na Oechslemetru se rovná 2,7g nevykvašeného cukru na litr roztoku. Oechslemeter měří hustotu roztoku, čím více je ponořený do odměrného válce tím méně je v roztoku cukru.

  • Cena: 158.00 Kč
koupit
Banánový sirup bez cukru

Banánový sirup bez cukru

Banánový – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty aros

  • Cena: 99.00 Kč
koupit
Digitální teploměr -50 až + 300C

Digitální teploměr -50 až + 300C

Digitální teploměr -50 až + 300C. Potravinářský teploměr na měření teploty masa při pečení, nebo kvasu při fermentaci. Upozornění!: Do tekutiny může být ponořen jen kovový hrot se sondou, kabel není vodotěsný.

  • Cena: 560.00 Kč
koupit
Sucralose - sladidlo bez cukru

Sucralose - sladidlo bez cukru

Sucralose je sladidlo bez cukru a kalorií. Je to ideální sladidlo pro diabetiky a vyznavače zdravé výživy. Sucralose je vhodná pro přípravu nápojů, vaření a pečení. Jedna kapka sucralose se rovná půl kostce cukru. 33 ml balení sucralose odpovídá 1 kg cukru. Sladidlo má výbornou chuť a plnohodnotně nahradí cukr. Sucralose je vyrobena z přírodních produktů založených na bázi cukrů. 1 kapka = 1/2 kostky cukru Součásti balení je kapátko pro snadné dávkování. Složení: sukralóza, voda, kyselina citrónová E

  • Cena: 99.00 Kč
koupit
Vínoměr

Vínoměr

Vínoměr pro měření alkoholu ve víně, moštu nebo kvasu. Návod k použití vínoměru Pro měření je třeba asi 2ml vína, moštu nebo kvasu (čajová lžička). 1. Nalejte víno do nádobky vínoměru, aby se kapilára vínoměru naplnila bez přerušení. 2. Nechte kapilárou vínoměru volně protéci a odkapat asi 2 až 3 kapky vína (kvasu, moštu). 3. Vínoměr převraťte (zbytek vína z nádobky přitom vylejte) a převrácená podržte svisle ve výšce očí. 4. Měřená tekutina kapilárou protéká a postupně odkapává, poslední kapku, po

  • Cena: 99.00 Kč
koupit
Desinfekce a čistič sudů  - Vendor

Desinfekce a čistič sudů - Vendor

Čistí a dezinfikuje sudy rychle a efektivně. Tento přípravek používají i velké pivovary a vinařství. Produkt likviduje veškeré bakterie a nečistoty. 100 gramové balení je dostačující pro přípravu 270 litrů čistící tekutiny. Příprava čistící tekutiny: Vezmete

  • Cena: 90.00 Kč
koupit
Stabilizátor vína a kvasu na 25 litrů

Stabilizátor vína a kvasu na 25 litrů

Stabilizátor vína, ovocného kvasu a cukrového kvasu, balení na 25 litrů. Stabilizátor vína a kvasů zabrání dalšímu (druhému) kvašení, stabilizátor se přidává po ukončení kvasného procesu, pokud by jste přípravek přidali dříve kvašení se Vám zastaví! Pou

  • Cena: 48.00 Kč
koupit
Kvasná nádoba s víkem a kohoutkem 32 litrů

Kvasná nádoba s víkem a kohoutkem 32 litrů

Kvasná nádoba s objemem 32 litrů s pevným a doléhajícím víkem a výpustným kohoutkem o průměru 4¨, je vyrobena z potravinářského plastu, který je tolerantní vůči alkoholu. Objem 32 litrů je určený pro všechny druhy kvasů do objemu 25 litrů. Další možnosti: Ve víku je otvor s těsněním pro kvasnou zátku, odměrná stupnice, držadlo pro lepší manipulaci. Objem: 32 litrů Použití: 25 litrů kvasu Součsti balení je: výpustný kohoutek o průměru 4¨ Země původu: Švédsko Váha: 1200g Rozměry: vrchní průměr 36 cm,

  • Cena: 498.00 Kč
koupit
Harris Premium Cider kvasnice na 23 litrů

Harris Premium Cider kvasnice na 23 litrů

Udělejte si vlastní cider z ovoce z vaší zahrádky. Tyto prémiové cider kvasnice zajistí, že dosáhnete kvalitního čistého kvašení a vytěžíte tu nejlepší chuť z vašeho ovoce. Harris Premium Cider kvasinky jsou charakteristické vysokou tolerancí na oxid si

  • Cena: 63.00 Kč
koupit
Harris Premium vinné kvasinky na 23 litrů

Harris Premium vinné kvasinky na 23 litrů

Vinné kvasinky od společnosti Harris jsou vhodné pro všechny typy vína, ať už je to víno červené, bílé, růžové nebo šumivé vína. Harris Premium vinné kvasinky mají nízkou pěnivost a široký teplotní rozsah. Kvasinky nejlépe kvasí při teplotě 20 – 24C°, ale

  • Cena: 63.00 Kč
koupit
Brusinkový sirup bez kalorií

Brusinkový sirup bez kalorií

Brusinkový sirup – Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 16 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek; 2 ml) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dl

  • Cena: 80.00 Kč
koupit
Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 40 mm

Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 40 mm

Gumový uzávěr demižónů s průměrem 40mm se vstupem pro kvasnou zátku. Pomocí gumového uzávěru a kvasné zátky můžete kvasit Váše oblíbené ovoce nebo víno v demižónu. Použití: pro demižony, nebo jiné nádoby z průměrem hrdla 40mm. Země původu: Švédsko

  • Cena: 50.00 Kč
koupit
Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 60 mm

Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 60 mm

Gumový uzávěr demižónů s průměrem 60 mm se vstupem pro kvasnou zátku. Pomocí gumového uzávěru a kvasné zátky můžete kvasit Váše oblíbené ovoce nebo víno v demižónu. Použití: pro demižony, nebo jiné nádoby z průměrem hrdla 60 mm. Země původu: Švédsko

  • Cena: 65.00 Kč
koupit
Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 50 mm

Gumový uzávěr demižonu pro kvasnou zátku 50 mm

Gumový uzávěr demižónů s průměrem 50mm se vstupem pro kvasnou zátku. Pomocí gumového uzávěru a kvasné zátky můžete kvasit Váše oblíbené ovoce nebo víno v demižónu. Použití: pro demižony, nebo jiné nádoby z průměrem hrdla 50 mm. Země původu: Švédsko

  • Cena: 55.00 Kč
koupit
Domácí výroba slivovice

Domácí výroba slivovice

Název knihy: Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín. Autor: Helena Uhrový Popis knihy: Novodobým trendem se znovu stává zpracování nejrůznějších plodů ovoce na šťávy, cidery, kompoty, marmelády, oblíbené ovocné lihoviny nebo vína. Kniha je doporučována nejen majitelům ovocných sadů a zahrádek, ale i lidem, kteří rádi sbírají ovocné a jiné plody v přírodě. Tato kniha se v jednotlivých kapitolách věnuje krok po kroku výrobě domácích ovocných pálenek, jako je slivovice,

  • Cena: 286.00 Kč
koupit