Obchod podomácku nabízí vše pro domácí výrobu potravin vína a lihovin. Turbo kvasnice, kvasinky, enzymy a aromata na ochucení lihovin.
Ananasový sirup – bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty ar
Granátové jablko – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1 litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extr
Malinový – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty aros
Jahodový – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty aros
Toffee (karamelový) – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné ex
Vanilkový – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty aro
Lesní jahody – sirup bez cukru. Doporučené dávkování: 30 ml aroma (lahvička) až na 15 l nebo 2 / 3 uzávěru (= 40 kapek) na 1litr nebo 1 uzávěr (= 50 kapek) na 1,5 litru. Individuální dávkování: Dávkování si můžete upravit dle vašíchuti: - Nižší dávky (méně chuťi): 20 ml na 15 litrů příchutí nebo 2 /3 uzávěru (40 kapek) na 1,5 litru. - Vyšší dávky (více chuti): 30 ml na 10 litrů nebo 1 uzávěr (50 kapek) na 1 litr. Složení: Přírodní aroma, bylinné extrakty
Kvasnice Vodka jsou speciálně vybrané čistě kvasnice s kmeny Vodky, přídavkem amyloglukosidázu, základními minerály a živiny, které neobsahují obilné kvasy. Přidáním kvasnic dosáhne obilný kvas vysoce čisté, rychlé a teplotně tolerantní kvašení. Kvasnice
Rumové kvasnice pro přípravu kvasu z melasy mají specifické aroma. Výsledný produkt po destilaci je nejlepší pro výrobu rumu. Jedno balení rumových kvasnic je dostačující pro výrobu 25 l kvasu z melasy. Kvas dosahuje 12-14% etanolu.
Domácí výroba lihovin Autorky: Malleová Bettina, Schmicklová Helge Jedinou radostí při domácí výrobě lihovin není jen lahodný nápoj. Až budete vědět jak na to a začnete, stane se i vám výroba vlastních lihovin koníčkem! Naše knížka vám bude tím nejlepším průvodcem na cestě za výborným, silným a správně vonícím destilátem. Stručně a jasně vás provedeme celou domácí výrobu destilátů od výběru surovin přes kvašení a destilaci až po staření a správné skladování. Dozvíte se také, jak si snadno a levně opatři
Whisky-kvasinky pro domácí destilaci.Znamenitou whisky lze vyrobit pouze při použití pravých whisky-kvasinek.Chcete si připravit vlastní vynikající whisky? Fermentace (kvašení) rmutu je prvním a nejdůležitějším krokem. Pokud jsou použity špatné kvasinky,
Čiřící prostředek dvousložkový (chitosan a kiselsol) na 20 až 25 litrů kvasu nebo vína. Čiřící prostředek je vyroben z oxidu křemičitého a chitosanu. Jedno balení je dostačující pro 25 litrů kvasu(vína). Tyto dvě složky společně odkalí cukerné kvasy nebo
Kvasná zátka (fermentační uzávěr), se přidává na víko kvasné nádoby, aby odpouštěla CO2 a zabránila vstupu vzduchu, který je pro kvas nežádoucí. Kvasná zátka je vyrobená z plastu. Váha zátky: 19g Země původu: Švédsko
Kvasná nádoba s objemem 32 litrů a pevným a doléhajícím víkem je vyrobena z potravinářského plastu, který je tolerantní vůči alkoholu. Objem 32 litrů je určený pro všechny druhy kvasů o objemu 25 litrů. Další možnosti: Ve víku je otvor s těsněním pro kvasnou zátku, držadlo pro lepší manipulaci, odměrná stupnice. Objem: 32 litrů Použití: 25 litrů kvasu Země původu: Švédsko Váha: 1170g Rozměry: vrchní průměr 36 cm, výška 43 cm
Délka jednotky: 22 cm. Délka stupnice: 10 cm. Dělení stupnice: 1% objemové. Referenční teplota 20 ° C Váha:35g Základní informace: Postup při měření obsahu alkholu: obsah alkoholu v kvasu změříte pomoci Alkoholometru. Náš alkoholometr je kalibrovaný na 20° C teploty roztoku. Do odměrného válce nalijte kvas nebo alkohol, pomoci teploměru zjistěte teplotu tekutiny ( ideální teplota je 20° C) následně ponořte do odměrné nádoby alkoholometr a hodnota kterou naměříte je procento alkoholu. Pokud má tekuti