Máme vše pro výrobu sushi. ✅ Kvalitní suroviny i vybavení pro domácí výrobu japonské pochoutky. ✅ Vybírejte v e-shopu SushiRaj.cz.
4 lžíce z kvalitní kameniny. Nádobí z kameniny je mnohem odolnější vůči oděru nebo poškrábání oproti keramice nebo porcelánu. Mají jedinečný vzhled kamene s lesklou glazurou vytvářejí moderní a přitom autentický design, který se hodí do každé kuchyně.
Sada 2 kameninových misek s lesklou glazurou a s dlouhou životností.
Vysoce kvalitní materiály řady nožů Carl Schmidt Sohn KONSTANZ zaručují perfektní úchop a čistý řez pro nadšené amatéry i profesionály v kuchyni. Luxusně baleno v krabičce s magnetickým uzávěrem.
Lahvička plná koncentrovaného ovoce určená pro přípravu až 3 litrů horkého 100% džusu, který zahřeje a dodá vitamíny. Díky rychlé přípravě v okamžiku konzumace si připravíte ten nejlahodnější horký nápoj. Nebo do hrníčku nalijte 30g koncentrátu a zalijte horkou vodou. Dle chuti můžete naředit i více.
Lahvička plná koncentrovaného ovoce určená pro přípravu až 3 litrů horkého 100% džusu, který zahřeje a dodá vitamíny. Díky rychlé přípravě v okamžiku konzumace si připravíte ten nejlahodnější horký nápoj. Nebo do hrníčku nalijte 30g koncentrátu a zalijte horkou vodou. Dle chuti můžete naředit i více.
Medový ocet s višňovou příchutí od české firmy Kojibakers. Vyrobený původní orleánskou metodou v dubových kádích. Z kvalitních surovin a bez chemie. Vhodný pro ochucení salátů, jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj.
Lahvička plná koncentrovaného ovoce určená pro přípravu až 3 litrů horkého 100% džusu, který zahřeje a dodá vitamíny. Díky rychlé přípravě v okamžiku konzumace si připravíte ten nejlahodnější horký nápoj. Nebo do hrníčku nalijte 30g koncentrátu a zalijte horkou vodou. Dle chuti můžete naředit i více.
Lahvička plná koncentrovaného ovoce určená pro přípravu až 3 litrů horkého 100% džusu, který zahřeje a dodá vitamíny. Díky rychlé přípravě v okamžiku konzumace si připravíte ten nejlahodnější horký nápoj. Nebo do hrníčku nalijte 30g koncentrátu a zalijte horkou vodou. Dle chuti můžete naředit i více.
Hnědá genmai miso pasta s lokální recepturou z z neloupané rýže natural a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena ze sójového misa a kimchi. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou a lehce pikantní polévku.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena ze sójového misa Bio a řas wakame. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou a lehce pikantní polévku.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena z hrachového misa Bio a hub shiitake. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou polévku.
Medový ocet od české firmy Kojibakers. Vyrobený původní orleánskou metodou v dubových kádích. Z kvalitních surovin a bez chemie. Vhodný pro ochucení salátů, jídel nebo zředěný jako osvěžující nápoj.
Vynikající sójová houbová omáčka, která je vyrobena přírodní fermentací, bez konzervantů a dalších přísad. Dodá tmavě karamelový vzhled a úžasnou chuť i vůni nejen po houbách.
Připravuje se z čerstvých ančoviček a soli, které se naloží do dřevěných sudů a nechají se fermentovat řadu měsíců. Rybí omáčka představuje pro kuchyň jihovýchodní Asie to samé, co sójová omáčka pro čínskou kuchyni. Používá se k dochucování polévek, mas, drůbeže, mořských živočichů a zeleniny. TIP: Vyzkoušejte rybí omáčku místo klasické soli do tradičních českých jídel (guláš, polévky, atd.)