Vítejte v našem obchodě. Naše pobočka Cheese House na Praze 2 Vám nabízí širokou škálu rozmanitých druhů starých i mladých sýrů, kravských, kozích i ovčích. » Najdete u nás sýry tvrdé, s plísní, zrající i čerstvé, z Holandska, Francie, Švýcarska i Itálie.» Neschází pestrá nabídka vín moravských i francouzských – z…
Tato nizozemská specialita má jedinečný charakter: sýr je polotvrdý až měkký. Zrající sýr Arina je krémový a má mírně kořeněný charakter.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu. Doporučujeme kombinovat s rose AN-ZWEI od Vinařství Gertner
Vlaskaas se v minulosti připravoval pouze jednou ročně, a to během slavnosti sklizně lnu, ale jak tradice slavnosti upadala, recept byl pohřben. Naštěstí v roce 2004 došlo při revizi minulosti beemsterských sýrů k jeho znovuobjevení. Vlaskaas byl zřejmě příliš dobrý na to, aby se vyráběl jen jednou ročně, a nyní je k dostání celoročně. Je máslový a poloměkký s jedinečnou sladko-mléčnou chutí, tóny mandlí a nádechem ostrosti, která mu dodává hloubku.
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke strouhání, ale je také vynikající se sklenkou dobrého vína.
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke strouhání, ale je také vynikající se sklenkou dobrého vína.
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke strouhání, ale je také vynikající se sklenkou dobrého vína.
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke strouhání, ale je také vynikající se sklenkou dobrého vína.
Původní Gruyère je jedním z nejznámějších sýrů na světě. Tento sýr se vyznačuje lahodnou krémovou konzistencí a jedinečnou pikantní a kořeněnou chutí. Je to ideální sýr na topinky nebo na rozpuštění ve fondue, ale hodí se i jako dezertní sýr.
Původní Gruyère je jedním z nejznámějších sýrů na světě. Tento sýr se vyznačuje lahodnou krémovou konzistencí a jedinečnou pikantní a kořeněnou chutí. Je to ideální sýr na topinky nebo na rozpuštění ve fondue, ale hodí se i jako dezertní sýr.
Francouzská verze tohoto klasického děrovaného sýra je o něco sladší než švýcarská. Ideálně se hodí k rozpouštění ve fondue nebo na sendviči, ale je to také vynikající dezertní sýr s příjemným charakterem.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je levandulové pesto. Doporučujeme kombinovat se Sylvánským zeleným od Vinařství Gertner
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je levandulové pesto. Doporučujeme kombinovat se Sylvánským zeleným od Vinařství Gertner
Tento sýr Gouda od společnosti Pittoresque má díky přídavku různých druhů pepře extra říz. Je příjemně pikantní a má velmi všestranné použití.
Tento sýr Gouda od společnosti Pittoresque má díky přídavku různých druhů pepře extra říz. Je příjemně pikantní a má velmi všestranné použití.
Tento sýr Gouda od společnosti Pittoresque má díky přídavku různých druhů pepře extra říz. Je příjemně pikantní a má velmi všestranné použití.