Vítejte v našem obchodě. Naše pobočka Cheese House na Praze 2 Vám nabízí širokou škálu rozmanitých druhů starých i mladých sýrů, kravských, kozích i ovčích. » Najdete u nás sýry tvrdé, s plísní, zrající i čerstvé, z Holandska, Francie, Švýcarska i Itálie.» Neschází pestrá nabídka vín moravských i francouzských – z…
Uzený sýr s kozí příchutí. Uzená chuť se získává přirozeným uzením na dubovém a bukovém dřevě.
Uzený sýr s kozí příchutí. Uzená chuť se získává přirozeným uzením na dubovém a bukovém dřevě.
Uzený sýr s kozí příchutí. Uzená chuť se získává přirozeným uzením na dubovém a bukovém dřevě.
lt;/strong> Výběr vakuovaných sýrů po 100g-120g, které jsou doplněny dip, chutney a sýrové sušenky. Minimální trvanlivost 10-14 dní při správném skladování
Velmi intenzivní rubínová barva. Jedna z méně známých odrůd Apúlie. Aroma zralého červeného bobulového ovoce s s dominantní třešní. V chuti se objevují náznaky samotných hroznů, tabáku, koření a vanilky. Sametový dozvuk s jemnou tříslovinou.
I s mini struhadlem se dají dělat velké věci! Stolní mini struhadlo Oslo je fantastickým pomocníkem v kuchyni či u jídelního stolu. Má tři čepele pro různou úroveň hrubosti abyste si mohli nastrouhat čerstvý sýr podle svého gusta
Díky lehké ořechové textuře a jemným kouřovým odstínům, tento sýr přirozeně uzený na bukovém dřevu opravdu zaujme lahodnou hloubkou a vřelostí.
Klasický ovčí sýr z jihošpanělské provincie La Mancha s intenzivně čistou chutí. Vyznačuje se pevnou strukturou a hlubokou chutí bohatou na nuance bylin a ořechů. Tento sýr se často konzumuje s olivovým olejem a ovocnými džemy.
Kozí sýr Rotterdamsche Oude je lahodný, pevný sýr s pikantní a bohatou chutí. Je plný a krémový s kořeněným charakterem. Je vynikající v sendviči a jako svačinka k nápojům, ale také velmi všestranný pro kulinářské použití.
Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek. Doporučujeme kombinovat s Cuveé Rychard od Vinařství Gertner
Vyrábí se v holandském Landgoed Kaamps z čistého kozího mléka a zraje přibližně půl roku. Do sýra se vetře med, který mu dodá lehce nasládlou chuť a díky němuž se velmi dobře hodí k čistému, chuťově výraznému charakteru této speciality.
Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek. Doporučujeme kombinovat s Cuveé Rychard od Vinařství Gertner
Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek. Doporučujeme kombinovat s Cuveé Rychard od Vinařství Gertner
Tento dokonale vyzrálý holandský kozí sýr je plný chuti. Lahodný sýr se svěžím charakterem a přístupnou, bohatou chutí. Skutečná lahůdka pro opravdové milovníky.
Při přípravě tohoto farmářského sýra z plnotučného kozího mléka se přidává med a tymián. Tím vznikne lahodná kořeněná, lehce nasládlá chuť. Tymián a chrpy dodávají sýru zvláštní vzhled.