Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Třeba už zítra!
Elektrická celonerezová izolovaná udírna s pořádným objemem uvnitř
Složení: rajčatový protlak pasterovaný (zahuštěný rajčatový protlak 99,9%, sůl 0,1%), cukr, ocet, balzamikový ocet ( vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, barvivo: amoniak-sulfitový karamel, antioxidant: disiřičitan draselný z výroby vína, voda, ocet Balsamico di Modena IGP 75% ((vařený vinný mošt, vinný ocet), vařený vinný mošt, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, siřičitany z výroby vína), whisky 1%, směs koření , česnek , třtinová melasa, přírodní kouřové aroma, s
Kdo propadl barbecue* jako my, shodnem se, že kvalitní BBQ omáčka je skoro alfa omega toho dlouhýho snažení. Přece jen když už si vymazlíte k dokonalosti pořádnej flák kvalitní krkovice na pulled pork (trhaný vepřový maso), tak si na závěr zaslouží jen tu nejlepší BBQ omáčku. A tu jsme panstvo pro vás vybrousili jak se patří. Obsahuje jen to nejlepší, bez žádnýho šizení. Cherry bourbon je trochu sladší a méně zakouřená verze BBQ omáčky, kde jsme s trochou višňovýho likéru pomohli k ovocnýmu závěru.
Elektrická celonerezová izolovaná udírna s pořádným objemem uvnitř
Elektrická celonerezová izolovaná prosklená udírna s pořádným objemem uvnitř
Set topné spirály a topeniště pro Kaiserovy udírny
Lehká skládací udírna do kompaktní výšky. Ideální pro rybáře k vodě nebo do kempu
Kvalitní jemné udicí bukové štěpky bez kůry. Nejpoužívanější dřevo na uzení
Ovocná jemná štěpka na uzení z třešně vhodná pro elektrické udírny
Ovocná jemná štěpka na uzení z jabloňového dřeva pro všechny naše elektrické udírny
Ovocná jemná štěpka je vhodná pro všechny elektrické udírny KAISER.
Jemná drť z olše na uzení pro všechny naše elektrické udírny
Hrubá štěpka na uzení z olšového dřeva pro všechny udírny na dřevo
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny.
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny. Pokud jste hovězí v udírně ještě neměli, přicházíte například o skvělou hovězí šunku, která je jak dělaná na sváču do sendviče. Doporučuju vyzkoušet taky Pastrami a nebo při experimentování s barbeque je výborný Brisket. Z relativně levné části hovězího jde po patřičné péči v udírně udělat opravdový gurmánský zážitek. Tento štěpkový blend