Sladké pečení | Velký výběr cukrářských potřeb

Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení - dortové formy, vykrajovátka, nářadí, velký výběr potravinářských barev, potahovacích hmot, marcipánů, čokoládových polev a další.

nakoupit
Hoblinky čokoládové, DUO 50g

Hoblinky čokoládové, DUO 50g

Čokoládové hoblinky jsou ozdobou každého dortu, dezertu, rolády. Velikost hoblinek je cca 5x9 mm. Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, plnotučné sušené mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Podíl kakaa min. 52%. Skladujte při teplotě: 15-25°C, relativní vlhkost do 70%. Alergeny: soja, laktóza. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2222 KJ / 532 kcal;  Tuky: 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,1 g; Sacharidy: 59,2

  • Cena: 32.00 Kč
koupit
Hoblinky čokoládové, tmavé 50g

Hoblinky čokoládové, tmavé 50g

Čokoládové zdobení na cukrářské výrobky. Velikost hoblinek je cca 5x9 mm. Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Skladujte při teplotě: 15-25°C, relativní vlhkost do 70%. Může obsahovat stopy mléka a soji. Země původu: Polsko. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2171 KJ / 524 kcal;  Tuky: 31,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 19,5 g; Sacharidy: 49,4 g z toho cukry 46,3 g; Bílkoviny: 5,5 g; Sůl: 0,01 g.  

  • Cena: 32.00 Kč
koupit
Čokoládové pecičky k zapečení, 200g

Čokoládové pecičky k zapečení, 200g

Pecičky z tmavé hořké čokolády, ideální k dochucení mufinů, bábovek, sušenek, běžného pečiva. Složení: kakaová hmota 54%, cukr, emulgátor: sojový lecitin, sůl, aroma, může obsahovat stopy ořechů VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2111 KJ / 505 kcal;  Tuky: 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 66 g z toho cukry 53 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 6 g; Sůl: 0 g

  • Cena: 69.00 Kč
koupit
IREKS ENZYMA Karina Malina 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Malina 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Malina 1 kg Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí malin KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s

  • Cena: 189.00 Kč
koupit
IREKS ENZYMA Karina Pistácie 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Pistácie 1 kg

Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí pistácie. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut b

  • Cena: 208.00 Kč
koupit
IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Karamel 1 kg

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí karamelu. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15

  • Cena: 206.00 Kč
koupit
Karina - Višeň, 1kg

Karina - Višeň, 1kg

Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí višně. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bo

  • Cena: 234.00 Kč
koupit
Karina - Banán, 1kg

Karina - Banán, 1kg

Karina - banán, 1kg - Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí banánu KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vod

  • Cena: 214.00 Kč
koupit
IREKS ENZYMA Karina Jahoda 1 kg

IREKS ENZYMA Karina Jahoda 1 kg

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí jahody. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.  Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15

  • Cena: 174.00 Kč
koupit
PME Hladítko plastové 1 ks

PME Hladítko plastové 1 ks

Hladítko je vhodné pro krásné, hladké, profesionální zpracování povrchu potahovaného dortu. Vhodné na použití s cukrovými a mandlovými hmotami. Použití: 1) Vyválejte hmotu na nelepivém povrchu, 2) přeneste hmotu za pomoci válečku na dort, 3) vyhladit a zarovnat hmotu na dortu za pomoci hladítka. Výrobek myjte ručně, není vhodný do myčky nádobí. Délka: cca 16,5 cm Šířka: cca 8,5 cm

  • Cena: 162.00 Kč
koupit
PME Modelovací podložka, sada modrá

PME Modelovací podložka, sada modrá

PME Modelovací podložka, sada modrá Modelovací podložka slouží ke snadné výrobě krásných cukrových květin, okvětních lístků a listů květin, které budou mít měkké linie tvarů a zvlněné detaily. Podložky mohou být použity společně s různými hmotami, jako např: Gumpasta, Fondant, Wite icing, Pasta Dama, K2, Smarftlex, marcipán, modelovací čokoláda, aj. Postup: Bílá květinová modelovací podložka: 1) Ztenčení a vytvarování okvětních lístků a listů docílíme položením vykrojeného tvaru na podložku a použitím mod

  • Cena: 155.00 Kč
koupit
Zeelandia, Gel višňový 1 kg

Zeelandia, Gel višňový 1 kg

Gel je vhodný pro náplň dortů, řezů, rolád apod. Gel je termostabilní, tzn. že je také vhodný pro zapékání do koláčů, při pečení nevytéká! Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití. Složení: višeň - kusové ovoce (50%), ovocný protlak (jablko), glukózový sirup, modifikovaný škrob E1422, cukr, kyselina E330, konzervant E202,zahušťovadlo E418, aroma, voda. Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 606 kJ / 144 kcal, tuky 0, 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 0, 05 g, sacharidy

  • Cena: 139.00 Kč
koupit
Ireks Enzyma - Montana  5 kg

Ireks Enzyma - Montana 5 kg

Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určeno pouze pro další zpracování. Pro všechny příznivce hmoty ze sušeného mléka, tzv. "falešného marcipánu"! Doporučené dávkování: Montana - 1000g , Voda pitná 150-170g, 100% tuk 50g Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlosti v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá se odležet minimálně 12 hodin, nejlépe 24 hodin (z důvodu dokonalého pr

  • Cena: 940.00 Kč
koupit
Sugarflair Extra zelená pastová barva (Green extra) 42g

Sugarflair Extra zelená pastová barva (Green extra) 42g

Sugarflair Pastová barva  - Extra zelená (Green extra) 42g Používá se k barvení potahovacích hmot, krémů, polev, těst. Stačí nanést malé množství gelu za pomocí párátka, špičky nože, špičky lžičky. Pro intenzivnější odstín přidat více gelu dle potřeby. Pro malování na potahovacích hmotách rozředit gelovou barvu s mírným množstvím bezbarvého alkoholu. Složení: E422glycerol, E551, voda, barvivo: E102,E133,E155. Barvivo E102 může nepříznivě ovlivňovat činnost a soustředěnost dětí. Použití a dávkování - řídí

  • Cena: 219.00 Kč
koupit
Sugarflair Gelová barva Fialová (Grape violet) 25g

Sugarflair Gelová barva Fialová (Grape violet) 25g

Sugarflair Gelová barva Fialová (Grape violet) 25g Gelová barva koncentrovaná. Není potřeba ředit vodou. Používá se k barvení potahovacích hmot, krémů, polev, těst. Stačí nanést malé množství gelu za pomocí párátka, špičky nože, špičky lžičky. Pro intenzivnější odstín přidat více gelu dle potřeby. Pro malování na potahovacích hmotách rozředit gelovou barvu s mírným množstvím bezbarvého alkoholu. Použití a dávkování - řídí se platnými hygienickými předpisy a příslušnými technickými normami, především vyhlá

  • Cena: 98.00 Kč
koupit