Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení - dortové formy, vykrajovátka, nářadí, velký výběr potravinářských barev, potahovacích hmot, marcipánů, čokoládových polev a další.
Čokoládové hoblinky jsou ozdobou každého dortu, dezertu, rolády. Velikost hoblinek je cca 5x9 mm. Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, plnotučné sušené mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Podíl kakaa min. 52%. Skladujte při teplotě: 15-25°C, relativní vlhkost do 70%. Alergeny: soja, laktóza. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2222 KJ / 532 kcal; Tuky: 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,1 g; Sacharidy: 59,2
Čokoládové zdobení na cukrářské výrobky. Velikost hoblinek je cca 5x9 mm. Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Skladujte při teplotě: 15-25°C, relativní vlhkost do 70%. Může obsahovat stopy mléka a soji. Země původu: Polsko. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2171 KJ / 524 kcal; Tuky: 31,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 19,5 g; Sacharidy: 49,4 g z toho cukry 46,3 g; Bílkoviny: 5,5 g; Sůl: 0,01 g.
Pecičky z tmavé hořké čokolády, ideální k dochucení mufinů, bábovek, sušenek, běžného pečiva. Složení: kakaová hmota 54%, cukr, emulgátor: sojový lecitin, sůl, aroma, může obsahovat stopy ořechů VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2111 KJ / 505 kcal; Tuky: 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 66 g z toho cukry 53 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 6 g; Sůl: 0 g
IREKS ENZYMA Karina Malina 1 kg Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí malin KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s
Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí pistácie. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut b
Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí karamelu. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15
Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí višně. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bo
Karina - banán, 1kg - Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí banánu KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vod
Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí jahody. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15
Hladítko je vhodné pro krásné, hladké, profesionální zpracování povrchu potahovaného dortu. Vhodné na použití s cukrovými a mandlovými hmotami. Použití: 1) Vyválejte hmotu na nelepivém povrchu, 2) přeneste hmotu za pomoci válečku na dort, 3) vyhladit a zarovnat hmotu na dortu za pomoci hladítka. Výrobek myjte ručně, není vhodný do myčky nádobí. Délka: cca 16,5 cm Šířka: cca 8,5 cm
PME Modelovací podložka, sada modrá Modelovací podložka slouží ke snadné výrobě krásných cukrových květin, okvětních lístků a listů květin, které budou mít měkké linie tvarů a zvlněné detaily. Podložky mohou být použity společně s různými hmotami, jako např: Gumpasta, Fondant, Wite icing, Pasta Dama, K2, Smarftlex, marcipán, modelovací čokoláda, aj. Postup: Bílá květinová modelovací podložka: 1) Ztenčení a vytvarování okvětních lístků a listů docílíme položením vykrojeného tvaru na podložku a použitím mod
Gel je vhodný pro náplň dortů, řezů, rolád apod. Gel je termostabilní, tzn. že je také vhodný pro zapékání do koláčů, při pečení nevytéká! Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití. Složení: višeň - kusové ovoce (50%), ovocný protlak (jablko), glukózový sirup, modifikovaný škrob E1422, cukr, kyselina E330, konzervant E202,zahušťovadlo E418, aroma, voda. Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 606 kJ / 144 kcal, tuky 0, 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 0, 05 g, sacharidy
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určeno pouze pro další zpracování. Pro všechny příznivce hmoty ze sušeného mléka, tzv. "falešného marcipánu"! Doporučené dávkování: Montana - 1000g , Voda pitná 150-170g, 100% tuk 50g Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlosti v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá se odležet minimálně 12 hodin, nejlépe 24 hodin (z důvodu dokonalého pr
Sugarflair Pastová barva - Extra zelená (Green extra) 42g Používá se k barvení potahovacích hmot, krémů, polev, těst. Stačí nanést malé množství gelu za pomocí párátka, špičky nože, špičky lžičky. Pro intenzivnější odstín přidat více gelu dle potřeby. Pro malování na potahovacích hmotách rozředit gelovou barvu s mírným množstvím bezbarvého alkoholu. Složení: E422glycerol, E551, voda, barvivo: E102,E133,E155. Barvivo E102 může nepříznivě ovlivňovat činnost a soustředěnost dětí. Použití a dávkování - řídí
Sugarflair Gelová barva Fialová (Grape violet) 25g Gelová barva koncentrovaná. Není potřeba ředit vodou. Používá se k barvení potahovacích hmot, krémů, polev, těst. Stačí nanést malé množství gelu za pomocí párátka, špičky nože, špičky lžičky. Pro intenzivnější odstín přidat více gelu dle potřeby. Pro malování na potahovacích hmotách rozředit gelovou barvu s mírným množstvím bezbarvého alkoholu. Použití a dávkování - řídí se platnými hygienickými předpisy a příslušnými technickými normami, především vyhlá