Vše pro pálenice - kvasinky, živné soli, lisovací plachetky, enzym
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 24 mm, dolní průměr 18 mm, výška 25 mm
MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jsou suché aktivní kvasinky (LSA) Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus, tato varianta se doporučuje na fermentaci ušlechtilých vín. MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jejich výhodou je široký pracovní teplotní rozsah. Tato vlastnost je předurčuje i k práci ve ztížených pracovních podmínkách, jako je kvašení hroznu z pozdních sběrů v chladných měsících s vysokým obsahem cukru nebo kvašení bez možnosti kontroly teploty, v teplých oblastech. MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jsou osmotolerantní
MYCOFERM CRIO SP - 20 g Speciálně vybraný sušený kmen kvasinek, velmi rezistentní k alkoholu, určený na výrobu alkoholových nápojů typu aperitivu, medoviny, s vyšším podílem alkoholu než je běžné u vína. Charakteristika: Fáze počátku kvašení je plynulá a krátká, následuje pravidelné a bezezbytkové kvašení. Produkuje velmi málo nebo žádnou pěnu, chrání přírodní aroma (čím nižší je pracovní teplota, tím méně se uvolňují aromatické těkavé látky) a umocňuje jeho delikátní a vyváženou chuť. Enologická
Technické vlastnosti: Zimovit T52 je komplexní fermentační aktivant, který dodá kvasnicím (původním či vyšlechtěným) dusík připravený k asimilaci a tiamin, které jsou nutné pro správné alkoholické kvašení. Složení ZIMOVITU T52 bylo vyvinuto tak, aby byl přípravek snadno rozpustný a rozptýlitelný v celém objemu tekutiny připravené k asimilaci. Použití: Použití ZIMOVITu T52 při kvašení stimuluje růst a množení kvasnic s výhodou dosažení většího množství glycerinu a esterů,víno je proto jemnější a více
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 65 mm, dolní průměr 56 mm, výška 30 mm
MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jsou suché aktivní kvasinky (LSA) Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus, tato varianta se doporučuje na fermentaci ušlechtilých vín. MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jejich výhodou je široký pracovní teplotní rozsah. Tato vlastnost je předurčuje i k práci ve ztížených pracovních podmínkách, jako je kvašení hroznu z pozdních sběrů v chladných měsících s vysokým obsahem cukru nebo kvašení bez možnosti kontroly teploty, v teplých oblastech. MYCOFERM CRU 69 - Vulcano jsou osmotolerantní
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 55 mm, dolní průměr 47 mm, výška 30 mm
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 60 mm, dolní průměr 50 mm, výška 30 mm
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 44 mm, dolní průměr 36 mm, výška 30 mm
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 49 mm, dolní průměr 41 mm, výška 30 mm
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 24 mm, dolní průměr 18 mm, výška 30 mm
Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Rozměry: horní průměr 38 mm, dolní průměr 31 mm, výška 30 mm
Pektolitický enzym GPC 1 sáček obsahuje: 10 kapslí (5,5 g enzymu) na 10 hl hrozna
MAURIFERM PLUS Extra živná sůl pro kvasinky MAURIFERM PLUS je unikátní fermentační pomocník obsahující neaktivní suché kvasinky, thiamin a di-amonium fosfát. Byl vyvinut ve výzkumném centru AB MAURI. Je doporučený pro zlepšení fermentace a omezení rizika zpomalení fermentace. Výrobky použité v tomto fermentačním prostředku jsou schválené OIV. MAURIFERM PLUS zlepšuje fermentaci odstraněním toxických mastných kyselin. Neaktivované buněčné stěny kvasinek absorbují toxické, středně dlouhé řetězce
MAURIFERM PLUS Extra živná sůl pro kvasinky MAURIFERM PLUS je unikátní fermentační pomocník obsahující neaktivní suché kvasinky, thiamin a di-amonium fosfát. Byl vyvinut ve výzkumném centru AB MAURI. Je doporučený pro zlepšení fermentace a omezení rizika zpomalení fermentace. Výrobky použité v tomto fermentačním prostředku jsou schválené OIV. MAURIFERM PLUS zlepšuje fermentaci odstraněním toxických mastných kyselin. Neaktivované buněčné stěny kvasinek absorbují toxické, středně dlouhé řetězce