Vybíráme nejlepší čokolády od malovýrobců. Vyrábíme čokolády vlastní. Mixujeme bonbóny podle vaší chuti. Balíme dárkové balíčky plné radosti. Le Chocolat kamenné prodejny a e-shop. Čokoládou žijeme už více než 10 let.
Tenké lístečky z mléčné čokolády se 32% kakaa a marakujou se lahodně rozplývají na jazyku. Dárkové balení čokolády s nápadem v plechovce s originálními motivy od Alfonse Muchy, které navrhl pro čokoládovnu Amattler v roce 1900.
Tmavá čokoláda se 70 % kakaa a kousky kakaových bobů pro intenzivní požitek z kvalitního kakaa.
Báječná mléčná čokoláda s mimořádnou porcí kakaa. Celých 60 % kakaa, mléko, minimum cukru.
Když se perfektně opražená celá mandle potká s čistou mléčnou čokoládou, výsledkem je láska na první křupnutí.Vychutnejte si je naplno v lahodné mléčné čokoládě s 32 % kakaa.
Ochutnejte pravý nugát - z prémiového kakaa z Venezuely, lískových oříšků nejvyšší kvality z Piemontu a třtinového cukru. Tři jednoduché ingredience. Bez mléka, bez náhražek. Zapomeňte na nugátové pochoutky ze supermarketu, ochutnejte nugát, jak má skutečně chutnat.
Mléčná čokoláda z organických kakaových bobů z Madagaskaru. Tyto boby chutnají po ovoci a jsou k nim ještě přidány borůvky z českých lesů. Všechny suroviny jsou mlety několik dní v kamenném mlýně. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu, chuť i vůni borůvek. Pozor! U téhle čokolády se nepodaří zatajit, že jste ujídali - fialové jazyky vás prozradí :-)
Tmavá čokoláda s 85 % kakaa z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Je vyrobena pouze z kakaových bobů a třtinového cukru a okouzlí vás bohatou, ale jemnou, až máslovou, chutí s tóny jablek a třešní. V roce 2018 získala stříbrnou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Tmavá čokoláda se 70 % kakaa z výběrových kakaových bobů z Vietnamu. Její chuť je neobvyklá, lehce ovocná, s tóny citrusů a skořice. Že Vietnam není na seznamu tradičních nejlepších pěstitelských oblastí kakaových bobů? Nechte se překvapit, stejně jako porota na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Od ní tato čokoláda získala v roce 2018 zlatou medaili.
Tmavá čokoláda s 65 % kakaa z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypaná vločkami té nejlepší mořské soli Fleur de Sel. Oblíbená kombinace čokoholiků vynikne v kvalitě ingrediencí. Pokud jste sladko-slanou kombinaci ještě nevyzkoušeli, určitě jí dejte šanci. Objevíte v čokoládě chutě, které jste ani neznali. Tato čokoláda získala v roce 2018 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Čistá hořká čokoláda bez přidaného cukru se 75 % kakaa. Pro všechny, kdo musí nebo chtějí vyřadit ze své stravy cukr.
Single origin hořká 70% čokoláda z kakaa z latinskoamerického Belize, které připlulo přes oceán na plachetnici v rámci unikátního projektu Mission Zero.
Pralinka z extra tmavé čokolády s bohatou lísko-oříškovou náplní v mléčné čokoládě posypaná čokoládovými perličkami. Vychutnejte si skutečný kaviár mezi čokoládami.
Výjimečná single origin čokoláda z edice Cacao Origen s obalem, který pro španělskou čokoládovnu Amatller navrhl Alfons Mucha. Čokoláda se 70 % kakaa z Ekvádoru vás okouzlí harmonickou chutí s lehkými květinovými tóny.
Bohatá pomerančová náplň z červených sicilských pomerančů v kombinaci s intenzivní chutí hořké čokolády, to je vyjádření italského charakteru v podání Venchi. Dokonalá rovnováha chutí jej činí skutečným majstrštykem od Venchi.
Gurmánská čokoláda vyrobená z kakaových bobů macerovaných ve Whisky Laphroaig. 65% Cacao 100% Lásky