Vybíráme nejlepší čokolády od malovýrobců. Vyrábíme čokolády vlastní. Mixujeme bonbóny podle vaší chuti. Balíme dárkové balíčky plné radosti. Le Chocolat kamenné prodejny a e-shop. Čokoládou žijeme už více než 10 let.
Extra tmavá čokoláda 70 % cocoa z výběrových kakaových bobů plná celých lískových oříšků nejvyšší kvality z italského regionu Piemont.
Jemná tabulková čokoláda 34% s hladkým povrchem a jemnými tóny karamelu. To jsou typické rysy čokolád z pěstitelských oblastí Papuy Nové Guiney. Single Origin čokoládyČokolády, na jejichž výrobu byly použity kakaové boby z jedné pěstitelské oblasti, se nazývají „single origin“. Původ kakaových bobů se pak označuje na tabulce. Takové značení je dobrým vodítkem o kvalitě čokolády. Single Origin čokolády bývají té nejvyšší kvality. Jejich chuť se může rok od roku lišit. Podobně jako u vína…
Tmavá čokoláda 60 % cocoa z výběrových kakaových bobů se svěžími mátovými kousky. Porce svěžesti pro náročný den.
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa (53 %). Pro všechny, pro které je běžná mléčná čokoláda moc sladká a čistá tmavá zase příliš silná.
Tmavá čokoláda z kakaových bobů ze tří koutů Střední Ameriky bohatě sypaná kousky kakaových bobů z Madagaskaru.
Tmavá čokoláda se 77 % kakaa. Intenzivní čokoládový zážitek při zachování příjemné sladkosti. Silná a hravá. Min. doba trvanlivosti do 6. 7. 2023
Tmavá čokoláda plněná jemným kakaovým krémem s kandovanou kůrou ze sicilských pomerančů.
Italská čokoládová pýcha - vrstva bílé čokolády s mletými pistáciemi mezi dvěma vrstvami mléčné čokolády s pistáciovým nugátem. Variace na tradiční recept Cremino 1878 . Velmi jemná a krémovou pralinka s delikátní chutí, která přetrvává v ústech dlouho poté, co jste si ji vychutnali.
Vrstva tmavé čokolády s mandlemi mezi dvěma vrstvami tmavé lískooříškové čokolády. Italská čokoládová pýcha a naše nejoblíbenější tmavá pralinka.
Mléčná čokoláda z výběrových kakaových bobů plná celých lískových oříšků nejvyšší kvality z italského regionu Piemont.
Mléčné lískooříškové, bílá mandlová - tato receptura ze tří vrstev čokolády s jemně mletými oříšky vznikla už v roce 1868. A byla tak dokonalá, že se od té doby nezměnila a zákazníci milánské čokoládovny Venchi ji milují dodnes. Aby taky ne. Věděli jste, že nejlepší lískové oříšky světa pochází z Piemontu? A mandle ze Sicílie?
Opravdu pravá pistáciová. Tři vrstvy čokolády nabité lehce solenými, jemně mletými pistáciemi a kvalitním kakaem. Skvělá chuť tkví v jednoduchosti a kvalitních ingrediencích.
Pocta Májům a Aztékům. Elixír mládí z prvotřídních latinskoamerických kakaových bobů a žhavého chilli.70% Cacao 100% Lásky
Co vznikne, když se spojí báječná italská káva s výběrovým kakaem? Ochutnejte hořkou čokoládu s 60% kakaa plněnou jemným kávovým krémem z výběrové kávy.
Když se perfektně opražená celá mandle potká s čistou hořkou čokoládou, výsledkem je láska na první křupnutí.Vychutnejte si je naplno v lahodné hořké čokoládě s 70 % kakaa.