E-shop Klášterní Officína nabízí bylinné produkty, bylinné likéry, bylinné sirupy, džemy, ovocné šťávy, oleje lisované za studena a další doplňky stravy.
Brusinková studená omáčka je vyrobená dle tradičních receptur a obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vhodné jako příloha k letnímu grilování. Bez konzervantů. Použití: Brusinková omáčka se hodí hlavně ke zvěřině, steakům, kachnímu masu, paštikám, svíčkové na smetaně, ke grilovanému a uzenému masu, plísňovým sýrům (především hermelín). Složení: voda, cukr 20 %, brusinky 16 %, víno 6 %, jablka 6 %, datle 5 %, citrónová šťáva 3 %, vinný ocet, ibišek, sójová omáčka (sója, pšenice), koření, sůl 1 %, xanth
Růže stolistá – menopauzální komfort; gynekologické zdraví (plodnost); trávení; vylučování; normální činnost kardiovaskulárního a dýchacího systému; normální stav zraku a pokožky; duševní rovnováha (klid, spánek). Použití: Bylinný likér z růže je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Složení: voda, jemný líh, fruktóza, extrakt z květů růže stolisté, kyselina jablečná. Účinky: Podle směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 2002/46/ES nemůžeme u jednotlivých bylin uvádět jejich
Bylinný likér Rakytník je zpracován pouze studenou cestou. U bylinného likéru Rakytník je významný i obsah rakytníkového oleje, který je zdrojem karotenoidů a polynenasycených mastných kyselin. Rakytník řešetlákový – přirozená obranyschopnost (imunita); normální stav pokožky; normální činnost kardiovaskulárního systému; trávení. Použití: Bylinný likér rakytník je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Složení: čerstvá šťáva z plodů rakytníku řešetlákového, jemný líh, fruktóza.
Kořeny kmínového likéru sahají až do roku 1575 do Holandska. I u nás byla kmínka v minulosti hodně oblíbená a rozšířená. Tento likér z kmínu představuje návrat již prakticky zaniklého nápoje do vkusu moderní doby. Použití: Bylinný likér z kmínu je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Kmín – normální trávení (chuť k jídlu) Složení bylinného likéru kmín: voda, jemný líh, fruktóza, extrakt z kmínu a dalších bylin. Účinky: Podle směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 2002/46
Brusinka brusnice (brusinka) – úleva při premenstruačním syndromu (menopauze); antioxidant; přirozená obranyschopnost (odolnost). Použití: Bylinný likér brusinka je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Složení: čerstvá šťáva plodů brusinky brusnice, jemný líh, fruktóza. Účinky: Podle směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 2002/46/ES nemůžeme u jednotlivých bylin uvádět jejich prospěšnost, vlastnosti a účinky. Obsah alkoholu: 20 %
Použití: Bylinný likér z anýzu je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Anýz – normální funkce střevního traktu; dýchacího systému; trávení (chuť k jídlu). Badyán (Badyáník pravý) – normální trávení; přirozená obranyschopnost (imunita); normální funkce respiračního systému. Koriandr setý – normální trávení; chuť k jídlu; imunitní systém; antioxidant. Složení bylinného likéru Anýz: voda, jemný líh, fruktóza, extrakt z anýzu, badyánu a koriandru. Účinky: Podle směrnice Evropsk
Z důvodů zajištění maximální kvality Benediktinského bylinného likéru je převážná většina těchto léčivých rostlin vlastní provenience. Složení Benediktinského likéru vychází z původní francouzské receptury Benedictine, která byla v Rajhradském klášteře modifikována s ohledem na složení i výrobní postupy. Použití: Benediktinský bylinný likér je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Benediktinský likér nalezne své místo a uplatnění i při přípravě míchaných nápojů. Složení: voda,
Z důvodů zajištění maximální kvality Benediktinského bylinného likéru je převážná většina těchto léčivých rostlin vlastní provenience. Složení Benediktinského likéru vychází z původní francouzské receptury Benedictine, která byla v Rajhradském klášteře modifikována s ohledem na složení i výrobní postupy. Použití: Benediktinský bylinný likér je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Benediktinský likér nalezne své místo a uplatnění i při přípravě míchaných nápojů. Složení: voda,
Z důvodů zajištění maximální kvality Benediktinského bylinného likéru je převážná většina těchto léčivých rostlin vlastní provenience. Složení Benediktinského likéru vychází z původní francouzské receptury Benedictine, která byla v Rajhradském klášteře modifikována s ohledem na složení i výrobní postupy. Použití: Benediktinský bylinný likér je vhodný jako aperitiv i digestivum po jídle pro lepší trávení. Benediktinský likér nalezne své místo a uplatnění i při přípravě míchaných nápojů. Složení: voda,