Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Dozlatova pečené řízečky z vepřové kýty v trojobalu z kukuřičné strouhanky, doplněné tradičním bramborovým salátem z kořenové zeleniny, okurky, vajec a majonézy.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle.
Křehké a šťavnaté maso z vykostěných stehen, obalené v trojobalu z kukuřičné strouhanky, upečené do zlatova s krémovou bramborovou kaší. Jídlo, které zbožňují děti i dospělí.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné brambory.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).