Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. NÁŠ TIP! Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. NÁŠ TIP! Jako přílohu vyzkoušejte naše Brambory ve slaném nálevu.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Chcete darovat svým blízkým něco výjimečného? Darujte jim jídlo bez konzervantů, bez lepku a uvařené českou firmou. Dárkový elektronický poukaz má hodnotu 2000 Kč a lze jej použít na jakýkoliv produkt z naší nabídky. Pokud kupujete pouze e-poukaz, při výběru dopravy zvolte osobní odběr Trutnov , aby Vám nebylo účtováno poštovné.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Zdravé a chutné zeleninové jídlo se zelenými fazolovými lusky a kousky libového hovězího masa.
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.