V domácí pivotéce naleznete pivní dárky, dárkové balení piva, pivní speciály a osvědčené dárky pro pivaře českých a moravských značek malých, středních a minipivovarů.
Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku Bernard.
Luxusní skleněný džbánek Bernard s patentním uzávěrem obsahující nefiltrovaný ležák, pivo s výrazným řízem a jemnou kvasnicovou chutí i vůní. Džbánek si můžete kdykoli nechat znovu doplnit u svého hostinského.
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Cyrilovy brambůrky hořčicovéKlasické bramborové lupínky dozlatova smažené, křehké a křupavé, s oblíbenou hořčicovou chutí.Základními přísadami jsou brambory, řepkový olej a hořčicové koření. Cyrilovy brambůrky hořčicové jsou vhodné také pro vegany.
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Slouží k nastavení Hadice stáčecí 8,5 x 11, nebo jako výpustný ventil.
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože po něm hodně vyhládne, doporučujeme přikoupit k Anciáši do ledničky i něco dobrého pod zub.
Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití. Doporučujeme ochutnat!
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Prémiový ležák “450“ byl uvařen jako speciální pivo pro oslavy 450 let od založení pivovaru ve Svijanech. Nakonec ale všem chutnal tak, že v sortimentu našich piv zůstal natrvalo. Vyrobený z poloraného žateckého červeňáku (Osvaldova klonu), humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem - tedy kvašením v otevřené kádi na spilce a zráním v ležáckých tancích nabízí to nejlepší z našeho pivovaru. Plné chlebnaté pivo s příjemnou a intenzivní jemnou horkostí.
Nejsilnější svijanský speciál. Pořád ho vyrábí jako ležák, a přesto, že je hodně silný, podařilo se jim ho vyladit tak, že není při prvním napití sladký a alkoholový a nepůsobí tak silným dojmem. Je pro nás, a doufáme, že i pro vás vrcholem pivní chutě.
Inspirující a exotické. Příjemná chmelová hořkost, v pozadí chuť čerstvého ovoce. Citrusové překvapení a nádech květin, stopy medu divokých včel i karamelizovaný slad. Zvu vás na vzrušující cestu světem neobyčejných chutí.
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Svijanský Kníže je sváteční pivo, klasický zástupce svijanských světlých speciálů. Je vyráběný jako ležák, ale silnější, aby vynikly chutě a vůně typické právě pro ležáky. Hodně si rozumí s jiným speciálem – tmavou Svijanskou Kněžnou, se kterou i sdílí duopack “Řízni si Kněžnu”. Chuť Knížete je příjemné hořká a plná.
Jako je ježek symbolem stříbrného města Jihlavy, tak je ležák Ježek 11° představitelem chuti a „rodinným stříbrem“ Pivovaru Jihlava. Tento ležák je charakteristický vyváženou plnou chutí a výraznou hořkostí, doplněnou výjimečnou chmelovou vůní jemných žateckých odrůd. Má zlatavou barvu a perfektní říz.