Věříme, že ryzí přírodní produkt je to pravé pro tělo každého člověka. Proto naše poctivé husté sirupy vyráběné s láskou a šetrností, obsahují pouze kvalitní bylinky a ovoce bez přidané chemie, barviv, aromat a konzervantů.
Pikantní ostrá indická kořenící směs určená na ryby, rožněné a dušené pokrmy.
Všechny druhy chilli pocházejí z jednoho druhu Capsicum tepin, rovněž nazývaného ptačí pepř.
Indická kořenící směs, určená ke grilování a rožnění všech druhů mas, vhodná též do minutek a dušené zeleniny, mletých mas a mořských ryb, do luštěnin a rýže. Má specifickou vůní po římském kmínu a hřebíčku.
Papriky přivezl do Španělska Columbus z Ameriky. Tato paprika pocházející z údolí La Vera byla úředně uznána jako výrobek se značkou kvality a byl jí přiznán status určení země původu „Pimentón de la Vera“. Uzená paprika je výborná na kuřecí maso i ryby, na pizzu, ve Španělsku se přidává do směsí s rýží (paella) a za studena třeba na tvrdý sýr. Dobře se kombinuje s česnekem.
Univerzální grilovací kořenící směs nejen na grilované a pečené kuře, ale i na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny, výborně chutná na grilovaných žampionech.
Kořenící směs se výborně hodí na grilovanou, restovanou a dušenou zeleninu, houby a do čerstvých zeleninových salátů.
Kořenící směs na grilované a rožněné vepřové a drůbeží maso, vhodná do smetanových kari omáček a minutek asijské kuchyně, zeleninových a houbových pokrmu, do rýže, ale třeba i na fritované přílohy (hranolky, krokety, americké brambory aj.).
Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtěčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.
Salátové bylinky je směs koření a bylinek, které jsou vynikající a svěží například v jogurtě nebo se zakysanou smetanou. Salátové bylinky můžete použít i na dušenou zeleninu. Dehydratovaný výrobek - směs pro přípravu zálivky.
Směs vhodná na přípravu všech sladkovodních ryb na grilu, pánvi, či na pečené ryby.
Jsou to plody pepřovníku černého (Piper niger), kam patří pepř bílý, černý a zelený a brazilského pepřovníku (Schinus terebinthifolius), jehož plody jsou růžové. Smícháním těchto plodů vzniká nejpoužívanější směs pepřů určená do mlýnků, omáček a polévek, k přípravě bifteků, grilovaného, rožněného a pečeného masa a k běžnému dochucení mnoha pokrmů.
Paella je pikantní kořenící směs s kurkumou, česnekem, bílým pepřem a rozmarýnou. Paella je daleko jemnější než kari a také méně slaná. Pod slovem Paella si mnozí z Vás předtsvaí španělskou specialitu - pestrá rýžová pánev, okořeněná touto kořenící směsí. Vy ji ovšem můžete použít tak jako kari, na ryby, na maso, do rýže, rizota, na těstoviny, dušenou zeleninu, do polévek( Soljanka), skvěle chutná v rybích a zeleninových salátech.
Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtěčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.
Medvědí česnek je bylina rostoucí ve volné přírodě. Můžeme jej použít jako léčivou bylinu, ale i jako koření do zeleninových a těstovinových salátů, polévek, omáček, k masu a do pomazánek. Je výborným doplňkem téměř všech slaných jídel. Hodí se na dušení i jako nakrájený a přidaný do salátů či na pečivo.
Pikantní směs koření Mexicana gril je výborná k přípravě všech druhů mas. Muškátový ořech dodá jídlu ostrost a lehce nahořklou chuť. tato směs je vhodná také na přípravu paštik, uzenin a nádivek.