Pečlivě vybraná vína. Hrozny všech našich vín jsou v zemi původu pěstované, zpracované i lahvované.Specializujeme se především na vína z Chile, Argentiny a dalších zemí.
Tento vynikající Sauvignon se může pochlubit zlatým oceněním na soutěži asociace britských someliérů Sommelier Wine Awards. Víno má jemnou, slunečně žlutou barvu s nazelenalou jiskrou. Vůně je ovocná s nádechy paraguayo broskví a citrusové kůry. V chuti jsou výrazné dozrálé citrusové plody, které přecházejí do krémového zakončení. Víno si nejlépe vychutnáte při servírovací teplotě 9°C-10°C, podávané k mořským plodům nebo sýrům. Obsah alkoholu %: 13,513,5 Zbyt
Seňa je autentické chilské cuveé postavené z nejlepších odrůd Cabernet Sauvignon, Malbec, Cabernet Franc, Petit Verdot a Carmenére, které vínu dodává chilskou osobitost. Seña 2017 má intenzivní červenou barvu s nápadně fialovými okraji. Vůně je intenzivní a komplexní, s nádechem červeného a černého ovoce, jako jsou maliny, třešně, rybíz a borůvky, také lze ucítit jemné stopykopru, bílého tabáku, cedru a olivové tóny. Chuť navazuje na vůni se stejnou ovocnou komplexn
Víno oceněné nezávislým znalcem Jamesem Sucklingem, které pomohlo vydobýt nejvyšší reputaci pro chilská vína jako taková. Barva je hluboká, intenzivní, neprůhledná a rubínově červená. Vůně odhaluje velkorysou, silnou a vrstvenou kytici zralých cassis a ostružin, protkané stopami minerálu, jemné tóny vanilky, kávy, černého pepře a země. Husté a plné víno protká ústa kulatými, zralými a rafinovanými taniny, zanechávající celkový dojem rovnováhy.&nb
Chuť je koncentrovaná směsí černého ovoce. Taniny jsou jemné struktury, ale nejsou dominantní a tmavá čokoláda na středním patře je obohacuje a doplňuje. Závěr je bohatý na černé švestky s příchutí ostružin a borůvky. Region: Peralillo‑Colchagua Složení: 40% Carmenére, 30% Cabernet Sauvignon, 16% Syrah, 10% Petit Verdot, 4% Mouverde Sklizeň: ruční sběrDoba zrání: 12 měsíců ve francouzskýchdubových sudech.Obsah alkoholu: 15,1%Celková kyselost: 4,28 g/lZbytkový
Má slámově žlutou barvu víno se zelenavými odrazky. Ve vůni plně ovocné a květinové. V chuti na patře příjemně živé, měkké a plné. V závěru suché s úchvatnými bublinkami. Doporučujeme jako aperitiv nebo k pokrmům z ryb a zeleniny. Země původu: Itálie - Venezia. Servírovat při teplotě 10-12 °C. Obsah alkoholu: 12%. Korkový uzávěr. Objem alkoholu: 12% Odrůda: 100% Glera
Má světle zelenou až zelenožlutou barvu, svěží, pronikavou vůni, střední tělo, svěží, vyváženou chuť s ovocnými tóny a s vyšším obsahem příjemných kyselin.Tradiční rakouská odrůda. Poloha vinic: Lehen, Oberneubirg. Prokvašeno a skladováno v nerezových sudech. Doporučujeme k těmto pokrmům: ryby, mořské plody a humr, tzv. saumeisen (uzená sekaná) či drůbeží.
Reserva má hluboce červenou barvu s fialovými odlesky. Ve vůni lze ucítit aroma džemu, zralé fíky a černé sušené ovoce. V ústech je příjemné chuti se šťavnatou tříslovinou s dlouhým závěrem. Ideální k červenému masu a tvrdým sýrům. Určitá část (70%) objemu ležela deseti měsíců v sudech z francouzského dubu. Původ hroznů: Valle de Uco. Malbec 100%.Alkohol: 13,5%
Estate Malbec má hlubokou červenou barvu s fialovými záblesky. Ve vůni vyniká zralé červené ovoce a plody, s lehkou známkou barikovaného sudu. Na patře vyniká charakteristická měkkost a sladkost taninů, které jsou typické pro tuto argentinskou odrůdu. Výrazně objemné s dlouhým a elegantním závěrem. Doporučujeme k parmazánovýmsýrům, empanadas, červenému masu, ledvinkám. 50% objemu leželo po dobu šesti měsíců v sudech z francouzského dubu, druhá část zrála v amerických sudech. Teplota servírovaní: 16 - 18°
Toto cuveé má temně tmavou barvu s šarlatovou jiskrou. Ve vůni vynikají zralé červené plody s pikantním nádechem. V ústech a na patře vyniká výrazný objem, spolu se sladkými a přátelskými tříslovinami vytvářejí neopakovatelný závěr. Doporučujeme k tvrdým sýrům, červenému masu a jehněčímu. Padesát procent objemu leželo po dobu šesti měsíců v sudech z francouzského dubu a druhá část objemu v amerických sudech. Teplota servírovaní: 16 - 18° CPůvod hroznů: Valle de Uco.
Dobře reprezentuje charakteristické tóny údolí Maipo. Ucítíte rybíz, ostružiny a černý pepř zahalený do aroma bylin typických pro toto místo. Napatře vnímáme jemnou strukturu se svěžím a mladým závěrem.Produkce: 5 697 lahví Odrůda: 100% Cabernet SauvignonPůvod: Maipo Andes Valley, jeden a půl hektaru vlastních vinicSložení půdy: po říčním korytu, kamenité, vulkanického původuHustota a výtěžnost: 5 880 rostlin na hektar s výnosem 1,3 kg/rostlinaDatum sklizně: 17. 3. 2018 ručně
Má hlubokou fi alově červenou a jasnou barvu. Ve vůni vynikají švestka, třešeň a rozinky. Na patře cítíme velmi vyvážené sladké třísloviny. Doporučujeme s grilovaným masem, těstovinami, rizotem a sýry. Teplota servírovaní: 16 - 18° CPůvod hroznů: 90% Luján de Cuyo, 10% Valle de Uco.Malbec 100%Alkohol: 12,5%
Fialově červené s dobrou intenzitou a jasem. Cítíme jahody, višně, ostružiny, černý rybíz, kardamon, černý pepř, kůži a kouř. Chuť je pevná se silnou tříslovinou, skvělou strukturou a vytrvalostí. Středně vysoká kyselost s vyváženým dlouhým dubovým dozníváním. Barikováno po dobu 14ti měsíců v sudu z francouzského dubu. Doporučujeme ke steaku z vyzrálého jihoamerického hovězího masa. Složení: 35% Cabernet Sauvignon, 27% Syrah, 18% Cabernet Franc, 13% Malbec, 5% Carmenere, 2% Petit Verdot, Alkohol: 14
Toto víno bylo postaveno v živém a svěžím stylu, který klade důraz na odrůdovou charakteristiku bez použití nových dubových sudů. Má pikantní vůni po citrusech. V ústech lze ucítit šťavnatý ananas, physallis, zralý meloun a karamel. V závěru dominuje šťavnatá kyselinka spolu se smetanovými a elegantními tóny. Toto Chardonnay doporučujeme s lososem, kozím sýrem nebo se smetanovou omáčkou a bílým masem. Podávejte při teplotě 10-
Víno světle žluté barvy se zlatavými odlesky. Aroma je ovocné, s náznaky mandlí a broskví. Chuť je elegantní, svěží a s čistým závěrem. Vynikající jako aperitiv, vhodně se doplňuje i s pokrmy z těstovin a rýže, drůbeží nebo mořskými plody.
Toto víno má intenzivní červenou barvu. Ve vůni připomíná fialové květiny s tóny červených bobulí. V chuti převažuje výrazná sametová struktura se zralými třešněmi. Doporučujeme k pečenému masu a grilování.