Tato BBQ omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Má autentickou kouřovou chuť a dokonale ladí s různými pokrmy. Je ideální k marinování, dochucení sendvičů nebo jako samostatně podávaný dip.lt;/p>
Tato Portská omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Hlavní roli v její chuti hraje boží kombinace rybízu s portským vínem. Perfektně doplní zvěřinu nebo jehněčí, ale hodí se i jako doplněk k paštikám či sýrům.
Čimičuri omáčka je aktuálně jedním z gastronomických hitů. Vytvořili jsme ji ve spolupráci s renomovanými šéfkuchaři z restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Okouzlí vás jemnou kyselinkou z limetky a svěží chutí plnou koriandru. Ideální je ke grilování – zkuste ji na steak, rybu nebo k zelenině. A pokud chcete zažít něco nevšedního, připravte si těstoviny s originální chutí.
Tato Čipotlová omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Je pálivá a má výraznou chuť uzených jalapeños papriček. Skvěle se hodí ke grilované zelenině, do burgerů, tacos nebo do batátové polévky. Mňam!
Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je tento fermentovaný salát rostlinný a chuťově vymakaný. Místo rybí omáčky používáme vysoce kvalitní japonskou přírodně fermentovanou sójovou omáčku.
Připravte si doma rychlé a chutné udon nudle a pochutnejte si jako v restauraci. Předvařené nudle stačí chvíli povařit a přimíchat k nim chuťově vyladěné pesto z thajské bazalky. Vydatný s skvělý oběd nebo večeři tak máte do 10 minut na stole. Z tohoto balíčku uvaříte 2-3 porce a ještě vám spousta pesta zbyde. To můžete namazat na chleba nebo z něj vytvořit osvěžující salátovou zálivku nebo ho přimíchat k jiné těstovině. Balíček obsahuje: Pesto Thajská bazalka 140 g 2x Udon nudle předvařené 200 g Pes
To nejdůležitější, co vytvoří chuť tohoto umami vývaru podle kreativní kuchařky Chili Ta. Z tohoto balíčku uvaříte až 6 porcí hutného shiitake vývaru s tím, že Sójovou omáčku a sezamový olej použijete na spoustu dalších receptů. Balíček obsahuje: Soba nudle 300 g Pesto Shiitake 140 g Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml Sezamový olej 150 ml z praženého sezamu
100% ŽIVÝ NÁPOJ S NÁVYKOVOU CHUTÍ Tato Kombucha je osvěžující, jemně perlivý funkční nápoj, vyrobený fermentací nálevu ze zeleného čaje a bazalky posvátné. Jako přírodní zdroj probiotik a antioxidantů napomáhá k lepšímu trávení, revitalizaci organismu a posílení imunity. Tulsi neboli bazalka posvátná dodává nápoji hutnou bylinnou chuť s nádechem tajemna. Objevte i vy pozitivní účinky pravidelného pití kombuchy.
100% ŽIVÝ NÁPOJ S NÁVYKOVOU CHUTÍ Tato Kombucha je osvěžující, jemně perlivý funkční nápoj, vyrobený fermentací nálevu z černého čaje a citronové trávy. Jako přírodní zdroj probiotik a antioxidantů napomáhá k lepšímu trávení, revitalizaci organismu a posílení imunity. Svěží tóny citronové trávy se snoubí s hutnou a příjemně zemitou chutí černého čaje Pu-erh s medovými podtóny. Objevte i vy pozitivní účinky pravidelného pití kombuchy.
Udělejte si zásoby našeho Kimchi – svěžího, křupavého korejského zelného salátu s miliardou probiotik, který pomalu kvasí do krásy. Pořiďte si zvýhodněný balíček, ve kterém najdete hned 6 sklenic po 500 g Kimchi Natur se střední pálivostí. Ušetříte tím nějakou tu korunu navíc a hlavně vám odpadnou starosti, že by vám tahle zázračná nízkokalorická nálož vitamínů a minerálů mohla každou chvíli dojít.
Jak říká kuchařka Chili Ta, tyto dobroty tě svou chutí a praktičností vystřelí z ponožek! Vynikají především svou chutí, díky které máte základ pro každé jídlo hotový. Pesta stačí natřít na chlebíky, přimíchat do těstovin a polévek nebo v nich marinovat tofu či maso. Jablečné čatní ozdobí a chuťově podtrhne nejen sendviče, burgery a sýry, ale božsky chutná i s hummusem či jinou pomazánkou. Do balíčku přidáváme také přírodně fermentovanou Sójovku, která nejlíp dosolí všechny tyto pokrmy a Čilipastu, která
Čilipasta, která vás vystřelí z ponožek. Nikoliv pálivostí, ale hlavně chutí, která vznikla unikátním spojením aromatického koření, bylinek a několika druhů chilli papriček. Recept, který je vyšperkovaný k dokonalosti. Slaná, lehce nasládlá a příjemně pikantní. Bez ostychu ji přidávejte do nudlí, polévek, omáček nebo marinád. Vyzkoušejte na vlastní jazyk čili pastu, kterou jsme uvařili ve spolupráci s Chili Ta @chili_tathuy.
Chuťově vyladěné jablečné čatní, které jsme připravili ve spolupráci s kreativní kuchařkou Chili Ta. Mile vás překvapí svou sladko-slanou chutí díky přítomnosti přírodně fermentované sójové omáčky. Chutney je také dochucené skořicí a zázvorem, které neodmyslitelně k jablíčkům patří. Tuto lehce křupavou a šťavnatou pochoutku použijete na chlebíky, do burgerů, sendvičů nebo ke grilovaným sýrům a zelenině. Jakmile toto čatní z jablek a cibule ochutnáte, stane se nezbytnou součástí vaší kuchyně. A až si ho na
Chuťově vyladěné pesto z shiitake hub, které jsme připravili ve spolupráci s kreativní kuchařkou Chili Ta. Shiitake houby jsme táhle povařili v naší teriyaki omáčce, přidali skořici, badyán, mořskou řasu, malé kousky kešu oříšků, ale také čerstvý zázvor a trochu třtinového cukru. Díky vybraným ingrediencím je pesto shiitake výrazné natolik, že už ho stačí pouze namazat na pečivo, přimíchat do vývaru nebo v něm marinovat tofu či maso. Díky pestu budete mít při pojídání naservírovaného jídla pocit, jako by
Chuťově vyladěné pesto z thajské bazalky, které jsme připravili ve spolupráci s kreativní kuchařkou Chili Ta. Do pesta jsme mimo olivového oleje přidali dýňová semínka, lahůdkové droždí a pár kapek limetkové šťávy. Díky tomu stačí pesto už jen přimíchat k těstovinám, namazat na pečivo nebo z něj vytvořit salátovou zálivku. Díky pestu bude výsledné jídlo chutnat tak, jako by vám ho připravovala přímo kuchařka Chili Ta.