Popis produktu: Využití: Rychlé zjišťování obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, v mléce, sirupech, hroznových moštech, pivní mladiny, v kvasu pro výrobu destilátů a v dalších sladkých nápojích s cukernatostí do 32% brix. Brix stupnice je také využívána pro měření koncentrace olejů či kvality řezného oleje. Refraktometr nachází uplatnění i při provozních kontrolách dalších surovin, meziproduktů a konečných výrobků v různých odvětvích. Dokonalý přístroj i na zjišťování zralosti
pH metr ph-2011 je určen pro měření hodnoty pH v rozmezí 0,0 až 14,0 neagresivních a nehořlavých kapalin, které nesmějí být pod elektrickým napětím. Jiné, než výše uvedené používání by mohlo vést k poškození tohoto přístroje či k ublížení na zdraví. Přístroj je určen pro orientační měření v domácnosti. Není určen k měření např. v oblastech kde se z legislativních důvodů vyžaduje měření s cejchovaným přístrojem a podobně. Popis: Měřicí rozsah: 0,00 až 14,00 pH Přesnost: ± 0.1 pH Rozlišení: 0,01 pH ATC
pH metr ph-2011 je určen pro měření hodnoty pH v rozmezí 0,0 až 14,0 neagresivních a nehořlavých kapalin, které nesmějí být pod elektrickým napětím. Jiné, než výše uvedené používání by mohlo vést k poškození tohoto přístroje či k ublížení na zdraví. Přístroj je určen pro orientační měření v domácnosti. Není určen k měření např. v oblastech kde se z legislativních důvodů vyžaduje měření s cejchovaným přístrojem a podobně. Popis: Měřicí rozsah: 0,00 až 14,00 pH Přesnost: ± 0.1 pH Rozlišení: 0,01 pH ATC
Využití: Na rychlou zkoušku mrazuvzdornosti chladicích kapalin (na bázi ethylen glykol, propylen glykol, resp. G11, G12, G13), kapaliny do ostřikovače (ethanol nebo isopropanol) a kontrolu elektrolytu (kyseliny sírové) autobaterií či AdBlue. ATC (aut. teplotní kompenzace): Ano, výsledky měření nejsou nepříznivě ovlivněny při změnách teploty prostředí mezi 10 až 30 ° C. Kalibrace: Ano, kalibrovatelný, s destilovanou vodou. Stupnice 1: Elektrolyt baterie: 1.100 ~ 1.400 sg. Rozlišení 0.01 sg. Přesnost ± 0.0
Využití: Rychlé zjišťování koncentrace rozpustných látek ve stupních / procentech brix. Využívá se např. při měřeních zbytkového cukru v kvasu, obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, při měření koncentrace olejů či kvality řezného oleje / emulze. Stačí jen 2-3 kapky ATC (aut. teplotní kompenzace): Ano, výsledky měření nejsou nepříznivě ovlivněny při změnách teploty prostředí mezi 10 až 30 ° C. Kalibrace: Ano, kalibrovatelný, s destilovanou vodou. Stupnice 1: Brix Rozsah 0 až 18%
Využití: Nejširší využití vůbec. Rychlé zjišťování obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, sirupech, v medu, v hroznových moštech, pivní mladine a v mnoho dalších sladkých nápojích s cukernatostí až do 90% brix. Brix stupnice je také využívána pro měření mléka, koncentrace olejů atd. Nachází uplatnění při provozních kontrolách surovin, meziproduktů a konečných výrobků v různých odvětvích. Měření řezné emulze či zbytkového cukru v kvasu je možné i tímto modelem, ale kvůli hustému
Využití: Model je speciálně navržen jako pomůcka při výrobě piva. Protože jedna ze stupnic je brix-ová, také se používá pro rychlé zjišťování obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, sirupech, v sladkých nápojích, vinných moštech, pivních mladiny, v kvasu pro výrobu destilátů a jiné. Druhá stupnice SG wort vyjadřuje specifickou hmotnost. Pomocí ní víte zjistit hustotu mladiny. Vztah mezi stupnicí Plato (populární zejména ve střední Evropě, pivo 10 °, 12 ° a pod.) a specifickou hmot
Využití: Rychlé zjišťování koncentrace rozpustných látek ve stupních / procentech brix. Využívá se např. při měřeních zbytkového cukru v kvasu, obsahu cukrů v ovoci, zelenině, ovocných a zeleninových šťávách, při měření koncentrace olejů či kvality řezného oleje / emulze. Stačí jen 2-3 kapky ATC (aut. teplotní kompenzace): Ano, výsledky měření nejsou nepříznivě ovlivněny při změnách teploty prostředí mezi 10 až 30 ° C. Kalibrace: Ano, kalibrovatelný, s destilovanou vodou. Stupnice 1: Brix Rozsah 0 až 18%
Využití: Rychlé zjišťování obsahu cukrů a vody zejména v medu. Nachází uplatnění i při kontrolách dalších surovin, meziproduktů a konečných výrobků v různých odvětvích, např. rostlinné oleje, kondenzované mléko, sirupy, džemy, melasa atd. Stačí pouze 2-3 kapky vzorku. ATC (aut. teplotní kompenzace): Ano, výsledky měření nejsou nepříznivě ovlivněny při změnách teploty prostředí mezi 10 až 30 ° C. Kalibrace: Ano, kalibrovatelný (ne však vodou). Speciální kalibrační set přikládáme zdarma. Stupnice 1: Hustota