Nůž Santoku Classic Ikon, 17 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž inspirovaný Japonskem, pro přípravu nejen asijské kuchyně. Vroubky na čepeli vytvářejí vzduchové kapsy, které zabraňují tenkým plátkům k přilepení na nůž. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z
Nůž Nakiri Classic Ikon, 17 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž inspirovaný Japonskem, univerzální pro krájení, kostkování i sekání. Vroubky na čepeli vytvářejí vzduchové kapsy, které zabraňují tenkým plátkům k přilepení na nůž. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a
Vidlička na maso Classic Ikon, 16 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Vidlička je vhodná pro dranžírování nebo servírování, skvělá také pro přidržování potravin. Pomocí vidličky můžete také otestovat, jestli je pokrm již hotový. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena
Nůž na šunku Classic Ikon, 16 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je vhodný také pro krájení masa, ovoce nebo zeleniny. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen má těsnější
Nůž na šunku Classic Ikon, 20 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je vhodný také pro krájení masa, ovoce nebo zeleniny. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen má těsnější
Nůž na šunku Classic Ikon, 23 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je vhodný také pro krájení masa, ovoce nebo zeleniny. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen má těsnější
Nůž krájecí s vlnitým ostří Classic Ikon, 26 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Díky tomuto noži bude krájení neskutečně jednoduché a hlavně pohodlné. Ergonomické uzpůsobení nože bylo speciálně upraveno ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě
Nůž na lososa Classic Ikon, 32 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Tento nůž je určený pro nakrájení tenkých plátků jemného masa ryb. Duté vroubkování na ostří vytváří vzduchové kapsy, které zabraňují přilepení plátků na nůž. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z
Nůž filetovací Classic Ikon, 16 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Tento nůž je určený svou tenkou a pružnou čepelí pro filetování křehkých ryb . Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen
Nůž kuchařský Classic Ikon, 16 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je ergonomicky vytvořen ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen má
Nůž kuchařský Classic Ikon, 20 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je ergonomicky vytvořen ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Tento nůž je vítěz testu kuchařských nožů časopisu dTest. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného
Nůž kuchařský Classic Ikon, 23 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Nůž je ergonomicky vytvořen ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu Polyoxymethylenu. Polyoxymethylen má
Nůž vykosťovací Classic Ikon, 14 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Skvěle uzpůsoben k vykostění kuřete nebo očištění masa od šlach a tuku, zúžená špička čepele se obzvláště hodí pro manipulaci okolo kloubů. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce
Nůž filetovací Classic Ikon, 18 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Tento nůž je určený svou tenkou a pružnou čepelí pro filetování křehkých ryb, ale také zvěřiny a masa. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v černém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu
Nůž na zeleninu Classic Ikon créme, 8 cm, dárkové balení - Wüsthof Dreizack Solingen Ideální a univerzální pomocník pro krájení cibulky, bylinek i na čištění, ovoce a zeleniny. Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Kolekce nožů Classic Ikon créme se pyšní elegantním vzhledem a skvělou výkonností. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli při teplotě 1 800°C a následně vytvrzen na 58° Rockwella. Rukojeť je v krémovém provedení, trojitě nýtovaná a vyrobena z vysoce nárazuvzdorného syntetického materiálu