Kokosové mléko v prášku je vyrobeno z čerstvého kokosového jádra bez přidaných barviv, příchutí a konzervantů. Je ideální pro použití do směsí Curry, omáček, rýže, sladkých dezertů, apod. Je vždy pohotově při ruce - odpa…
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování, např. na přípravu slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček nebo také například na obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v komb…
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušť…
Mouka z lepkavé rýže je tradiční asijská rýžová mouka. Je také známá jako sladká rýžová mouka. Tato mouka je vyrobená z krátkozrnné rýže, která se při vaření stává vlhkou, tuhou a lepkavou. Je oblíbeným základem pro výro…
Speciální mouka na vietnamské knedlíčky Banh Bao, které se připravují z kynutého těsta plněného směsí hub,masa a nudlí. Tyto vietnamské knedlíčky mohou posloužit jako lahodná svačinka nebo lehký oběd či večeře.