Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh ze skořice ve vodě 26 % Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Skořicový karamel 0,1 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh ze skořice ve vodě 26 % Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Skořicový karamel 0,2 l
Sklenička tohoto tekutého karamelu ve velikosti 0,2 l obsahuje výluh ze 40 květů pampelišek a odrazí se to nejen ve výrazné pampeliškové chuti, ale i vlivu na krk. Ruční výrobou tekutého karamelu navazujeme na inspirující zmínku o ručně vyrobeném karamelu v Receptáři léčitele a faráře Pátera Františka Ferdy. Efekt je tedy dvojnásobný. Tekutý karamel je vhodný i pro vegetariány, vegany i pro ty, jež mají bezlepkovou dietu. Dostupnost: pouze v jarních měsících v období květu pampelišek Složení: zkarameliz
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh ze skořice ve vodě 26 % Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Skořicový karamel 1 l
Je nejlepší s dobrým domácím tvarohem nebo jogurtem, na zmrzlině, v kávě a v dalších nápojích. Třeba se vám podaří připravit nějaký elixír lásky, nebo naopak na zklidnění, neboť vanilka se právě jako afrodisiakum a také při stresu odjakživa používá. Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh z vanilkového lusku ve vodě (26%) původem z Indonésie Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Vanilkový karamel 1 l
Třeba se vám podaří připravit nějaký elixír lásky, nebo naopak na zklidnění, neboť vanilka se právě jako afrodisiakum a také při stresu odjakživa používá. Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh z vanilkového lusku ve vodě (26%) původem z Indonésie Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Vanilkový karamel 0,1 l
Je nejlepší s dobrým domácím tvarohem nebo jogurtem, na zmrzlině, v kávě a v dalších nápojích. Třeba se vám podaří připravit nějaký elixír lásky, nebo naopak na zklidnění, neboť vanilka se právě jako afrodisiakum a také při stresu odjakživa používá. Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh z vanilkového lusku ve vodě (26%) původem z Indonésie Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Vanilkový karamel 0,2 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr, med 10% Objem: 280 ml Sušina: 84 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Medový karamel 280 ml
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh ze směsi vánočního koření ve vodě (26%), plátek sušeného jablka Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Vánoční karamel 0,2 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a výluh ze směsi vánočního koření ve vodě (26%), plátek sušeného jablka Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 °C Vaškův karamel - Vánoční karamel 1 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a šťáva z višní (15%), voda, skořice, vanilkový lusk Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 oC Vaškův karamel - Višňový karamel 0,1 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a šťáva z višní (15%), voda, skořice, vanilkový lusk Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 oC Vaškův karamel - Višňový karamel 0,2 l
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr a šťáva z višní (15%), voda, skořice, vanilkový lusk Sušina: 74 % Minimální trvanlivost: 24 měsíců Skladování: při teplotě od 15 do 25 oC Vaškův karamel - Višňový karamel 1 l
Sklenička tohoto tekutého karamelu ve velikosti 0,2 l obsahuje , takže vám může nejen ulevit při bolestech v krku a nachlazení, ale výroba tekutého karamelu navazuje na inspirující zmínku o blahodárných vlastnostech ručně vyrobeného karamelu na organismus v Receptáři léčitele a faráře Pátera Františka Ferdy: "Pro Vaše zdraví je nejlepší, jestliže budete cukr užívat ve formě karamelu. Takto připravený cukr se stává zásaditým a z lidského organismu neubírá minerály potřebné pro další zpracování, chráníme ta
Sklenička tohoto tekutého karamelu ve velikosti 0,2 l obsahuje výluh ze 40 květů pampelišek, takže vám může nejen ulevit při bolestech v krku a nachlazení, ale výroba tekutého karamelu navazuje na inspirující zmínku o blahodárných vlastnostech ručně vyrobeného karamelu na organismus v Receptáři léčitele a faráře Pátera Františka Ferdy: "Pro Vaše zdraví je nejlepší, jestliže budete cukr užívat ve formě karamelu. Takto připravený cukr se stává zásaditým a z lidského organismu neubírá minerály potřebné pro d