Valdemar Grešík

Urologický čaj 20 n.s. 30 g GREŠÍK Devatero bylin

Urologický čaj 20 n.s. 30 g GREŠÍK Devatero bylin

Obsažené byliny mají příznivý vliv na močové cesty.

koupit
Yerba maté 20 n.s. 30 g GREŠÍK

Yerba maté 20 n.s. 30 g GREŠÍK

Yerba maté jsou lístky a stonky cesmíny paraguajské, stálezeleného stromu domácího v Jižní Americe. Je národním nápojem Argentinců, kteří oceňují jeho povzbuzující vlastnosti.

koupit
Zelený čaj s echinaceou 20 n.s.GREŠÍK

Zelený čaj s echinaceou 20 n.s.GREŠÍK

Obsažené byliny podporují přirozenou obranyschopnost organismu a mají antioxidační účinky. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovejte mimo dosah dětí.

koupit
Zelený čaj s ginkem 20 n.s. 30 g GREŠÍK

Zelený čaj s ginkem 20 n.s. 30 g GREŠÍK

Obsažené byliny působí příznivě na normální činnost mozku a mikrocirkulaci krevního systému. Mají antioxidační vlastnosti. Působí příznivě na duševní a fyzické schopnosti. Není vhodné pro děti. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovejte mimo dosah dětí. Může snižovat srážlivost krve.

koupit
Žaludeční čaj 20 n.s. 20 g GREŠÍK Devatero bylin

Žaludeční čaj 20 n.s. 20 g GREŠÍK Devatero bylin

Vhodný pro normální činnost gastrointestinálního traktu.

koupit
Bylina VŘES nať 50 g GREŠÍK

Bylina VŘES nať 50 g GREŠÍK

Bylina VŘES nať 50 g GREŠÍK Herba callunae. Složení: vřes nať Příprava: Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě): Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně. Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry): Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut odstát a scedí

koupit
Bylina VŘES květ 50 g GREŠÍK

Bylina VŘES květ 50 g GREŠÍK

Bylina VŘES květ 50 g GREŠÍK Herba callunae. Složení: vřes květ Příprava: Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě): Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně. Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry): Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut

koupit