Hubnoucí a pročišťující bylinný čaj. Všichni víme, že na hubnutí nestačí pít bylinkový čaj ;) nicméně vhodně zvolené bylinky dokážou být nápomocny po jídle (velmi těžkém, hodně mastném): pití čaje je dobrý způsob, jak odstranit toxiny a odpadní látky.
Ve formě bylinkového čaje pomáhá účinně bojovat proti zažívacím potížím, nachlazení, poruchám spánku, nervozitě, menstruačním bolestem a alergické rýmě.
### Sušené bylinky na čaj, nebo vaření - bobule jalovce Objevte lahodnou chuť a blahodárné účinky sušených bobulí jalovce, které se skvěle hodí nejen do čaje, ale i jako výjimečná ingredience při vaření. Tyto bobule jsou ideální pro přípravu marinád a pokrmů ze zvěřiny, což dodává jídlu jedinečný aromatický nádech. Pokud jste milovníkem kulinářských experimentů, sẽ используя эти ягоды, вы неизменно добавите новым уровнем насыщенности и глубины к ней. Jalovec je také tradičně využíván při přípravě pokrm
Kromě známých čistících, protizánětlivých a protibakterijních účinků v čajích a nálevech pro vnitřní i vnější použití, lze využít i na vaření, dochucení mas, zeleniny.
52 rostlin, které ji tvoří, má mnoho vlastností, včetně vlastností pro posílení a obnovu organismu. Doporučujeme ve chvílích únavy, zotavení nebo jednoduše pro vychutnání jeho nenapodobitelné chuti. Tento nápoj, vhodný pro celou rodinu lze podávat vychlazený jako nealkoholický aperitiv.
Na patře je jeho chuť jemná a intenzivní s jemnými rostlinnými tóny. Lehká balzámová vůně je typická a decentní. Krystalizace je jemná a velmi rychlá, z velmi čirého tekutého medu přechází na bílý krystalický med.
Vhodný ke grilovaným masům, zvěřině, paštikovým terinám, marinádám. Také se doporučuje v nálevu jako digestiv (povzbuzuje a podporuje tráven) a na dýchací cesty.
Každá rostlina (tymián, rozmarýn atd.), jemně vybraná, dává kytici širokou škálu chutí, velmi praktická pro grilování, vinaigretty nebo pečená rajčata.