Sladké plátky manga obohatí váš ovocný salát, tvaroh, obilninovou kaši a budou slušet i jako ozdoba moučníků. Mango plátky naložené v sirupu můžete mít kdykoli po ruce, i když zrovna není mangová sezóna.
Pokud jste ještě nezkusili jackfruit, tak to honem napravte. Dostat dužinu z tohoto tropického plodu je dřina, ale s tou se nemusíte namáhat. V plechovce je již zpracovaná slaďoučká dužina, připravena třeba do salátu, smoothies i kaše.
Velice oblíbená pro svou příchuť - to je Sweet Chilli omáčka od značky Thai Pride. Vylepšete si pokrm sladkou Chilli omáčkou, která vám zaručeně zachutná.
Velice oblíbená pro svou příchuť - to je Sweet Chilli omáčka od značky Thai Pride. Vylepšete si pokrm sladkou Chilli omáčkou, která vám zaručeně zachutná.
Sladká švestková omáčka Thai Pride je oblíbeným dochucovadlem nejen thajských pokrmů.
Kořen rostliny Galangal pochází z jihovýchodní Asie, nyní se pěstuje v Thajsku, Malajsii a Indonésii. Zejména v thajské kuchyni je laoský kořen často používán. Galangal je sladce pikantní, a přitom ostrý. Chuť připomíná …
Bazalková kořenící pasta vhodná pro přípravu autentických thajských pokrmů.Složení: bazalka 85%, sójový olej 8%, cukr, kyselina citronováAlergie: sójaPoužitíPoužívá se k pří…
Sojové klíčky se přidávají do různých salátů či pokrmů. Pro redukční dietu jsou vhodné. Naklíčením se znásobí množství obsažených látek, to znamená že mají větší množství vitamínů a proto jsou biologicky velmi cenné. U s…
Bambusové výhonky se používají do salátů a dalších asijských jídel. Před použitím slijte nálev a nechte okapat. Po otevření uchovávejte v chladu.
Jedná se o ochucený olej vhodný pro přípravu restovaných a smažených pokrmů.
Bambusové výhonky se používají do salátů a dalších asijských jídel. Před použitím slijte nálev a nechte okapat. Po otevření uchovávejte v chladu.
Bambusové výhonky se používají do salátů a dalších asijských jídel. Před použitím slijte nálev a nechte okapat. Po otevření uchovávejte v chladu.
Bambusové výhonky se používají do salátů a dalších asijských jídel. Před použitím slijte nálev a nechte okapat. Po otevření uchovávejte v chladu.