Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy. Lze jej použít na zalití boilies, pelet i partiklu.
Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy. Lze jej použít na zalití boilies, pelet i partiklu.
Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy.
Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy. Lze jej použít na zalití boilies, pelet i partiklu.
POP-UP Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta) - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Hold Up Fermented Shrimp.
POP-UP Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta) - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Hold Up Fermented Shrimp.
POP-UP Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta) - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Hold Up Fermented Shrimp.
POP-UP Hold Up Fermented Shrimp (kvašená kreveta) - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Hold Up Fermented Shrimp.
Atraktivní neutrálně vyvážená háčková nástraha. Wafters oceníte zejména při krátkodobém a rychlém lovu nebo pro lov opatrných ryb.
Atraktivní neutrálně vyvážená háčková nástraha. Wafters oceníte zejména při krátkodobém a rychlém lovu nebo pro lov opatrných ryb.
Atraktivní neutrálně vyvážená háčková nástraha. Wafters oceníte zejména při krátkodobém a rychlém lovu nebo pro lov opatrných ryb.
Atraktivní neutrálně vyvážená háčková nástraha. Wafters oceníte zejména při krátkodobém a rychlém lovu nebo pro lov opatrných ryb.
POP-UP Pro GInger Squid - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Pro Ginger Squid. Je plné přírodních látek, olihňových mouček, kvasnic, zázvorového oleje, minerálů, játrového prášku nebo betainu.
POP-UP Pro GInger Squid - plovoucí boilie vycházející ze složení samotného boilie Pro Ginger Squid. Je plné přírodních látek, olihňových mouček, kvasnic, zázvorového oleje, minerálů, játrového prášku nebo betainu.
Obalovací pasta pro zvýšení pachové a chuťové stopy boilie nebo jiné nástrahy. Pasta obsahuje účinné látky, které se pozvolna uvolňují a vytvářejí drobný zákal kolem nástrahy.