Solčanku využijete na dochucení hlavních jídel, polévek nebo třeba i pomazánek. Vyzkoušejte tradiční recepturu bez umělých látek zvýrazňujících chuť a bez umělých barviv.
> Zeleninové ochucovadlo se sníženým obsahem sodíku. Složení: jedlá sůl (35%); chlorid draselný (35%); sušená zelenina v různém poměru (19%): mrkev, pastinák, petržel, cibule,...
> Zeleninové ochucovadlo s mořskou solí. Složení: mořská sůl (70%), sušená zelenina v různém poměru (19%): mrkev, pastinák, petržel, cibule, brambory, kukuřičný škrob, sacharóza...
> Kořeninová sůl s bylinkami na ochucení masových pokrmů. Používá se na ochucení masných pokrmů při jejich přípravě.Neobsahuje, cukr, lepek a zvýrazňovače chuti.Složení:...
Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových a luštěninových jídel a salátů.