Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Šafrán celý (Crocus sativus) je vzácné koření, jehož okrasné formy jsou známé jako „krokusy“. Vysoká cena šafránu je dána způsobem jeho sklizně, kdy se jednotlivé čnělky ručně odštipují z květů rostlin, a také malým množstvím koření, které se z květů
Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné
Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné
Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné
Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné
Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné
100% ROBUSTA; India Cherry AA scr. 18 Indická káva se pěstuje v tzv. „indickém kávovém pásu“, který je tvořen státy Karnataka, Kerala a Tamil Nadu na jihu Indie. Robusta tvoří 60 a více procent celkové produkce. Pěstuje se mezi 500 až 1000 m n. m.
100% ROBUSTA; India Cherry AA scr. 18 Indická káva se pěstuje v tzv. „indickém kávovém pásu“, který je tvořen státy Karnataka, Kerala a Tamil Nadu na jihu Indie. Robusta tvoří 60 a více procent celkové produkce. Pěstuje se mezi 500 až 1000 m n. m.
100% ROBUSTA; India Cherry AA scr. 18 Indická káva se pěstuje v tzv. „indickém kávovém pásu“, který je tvořen státy Karnataka, Kerala a Tamil Nadu na jihu Indie. Robusta tvoří 60 a více procent celkové produkce. Pěstuje se mezi 500 až 1000 m n. m.
100% ROBUSTA; Grade 1 scr. 18 Wet Polished Dep Lam Vietnam je druhým největším producentem kávy na světě, přičemž téměř 90 % produkce tvoří robusta. Pěstuje se zejména v centrálních horských provinciích Dak Lak, Dong Nay, Lam Dong a Gialai Kontum. Kávové
100% ROBUSTA; Grade 1 scr. 18 Wet Polished Dep Lam Vietnam je druhým největším producentem kávy na světě, přičemž téměř 90 % produkce tvoří robusta. Pěstuje se zejména v centrálních horských provinciích Dak Lak, Dong Nay, Lam Dong a Gialai Kontum. Kávové