Arónie je opadavý keř původem ze Severní Ameriky. Díky ptákům, kteří plody arónie pojídají, se rostlina rozšířila i do dalších částí světa, kde volně zplaněla. Dobře se jí daří zejména v mírném pásu. V Evropě se pěstovat začala kolem roku 1700.
Arónie je opadavý keř původem ze Severní Ameriky. Díky ptákům, kteří plody arónie pojídají, se rostlina rozšířila i do dalších částí světa, kde volně zplaněla. Dobře se jí daří zejména v mírném pásu. V Evropě se pěstovat začala kolem roku 1700.
Arónie je opadavý keř původem ze Severní Ameriky. Díky ptákům, kteří plody arónie pojídají, se rostlina rozšířila i do dalších částí světa, kde volně zplaněla. Dobře se jí daří zejména v mírném pásu. V Evropě se pěstovat začala kolem roku 1700.
Arónie je opadavý keř původem ze Severní Ameriky. Díky ptákům, kteří plody arónie pojídají, se rostlina rozšířila i do dalších částí světa, kde volně zplaněla. Dobře se jí daří zejména v mírném pásu. V Evropě se pěstovat začala kolem roku 1700.
Mrazem sušený banán obsahuje vysoké procento draslíku, jenž přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a má vliv na krevní oběh. Má vysoký obsah vlákniny. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování
Mrazem sušený banán obsahuje vysoké procento draslíku, jenž přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a má vliv na krevní oběh. Má vysoký obsah vlákniny. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování
Mrazem sušený banán obsahuje vysoké procento draslíku, jenž přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a má vliv na krevní oběh. Má vysoký obsah vlákniny. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování
Mrazem sušený banán obsahuje vysoké procento draslíku, jenž přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a má vliv na krevní oběh. Má vysoký obsah vlákniny. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování
Již od nepaměti je černý bez oblíbenou rostlinou užívanou v lidovém léčitelství. O jeho významu svědčí i staré české úsloví: „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni.“ Bez černý je často používán pro podporu imunitního systému a jeho přirozené
Již od nepaměti je černý bez oblíbenou rostlinou užívanou v lidovém léčitelství. O jeho významu svědčí i staré české úsloví: „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni.“ Bez černý je často používán pro podporu imunitního systému a jeho přirozené
Již od nepaměti je černý bez oblíbenou rostlinou užívanou v lidovém léčitelství. O jeho významu svědčí i staré české úsloví: „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni.“ Bez černý je často používán pro podporu imunitního systému a jeho přirozené
Plod borůvky je nedílnou součástí kulinářství, ale i tradičním fytoterapeutickým prostředkem. Díky antioxidačním a chuťovým vlastnostem se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci. Sušené borůvky BIO si zachovávají stejné vlastnosti jako plody čerstvé. Nenechte
Plod borůvky je nedílnou součástí kulinářství, ale i tradičním fytoterapeutickým prostředkem. Díky antioxidačním a chuťovým vlastnostem se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci. Sušené borůvky BIO si zachovávají stejné vlastnosti jako plody čerstvé. Nenechte
Plod borůvky je nedílnou součástí kulinářství, ale i tradičním fytoterapeutickým prostředkem. Díky antioxidačním a chuťovým vlastnostem se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci. Sušené borůvky BIO si zachovávají stejné vlastnosti jako plody čerstvé. Nenechte
Plod borůvky je nedílnou součástí kulinářství, ale i tradičním fytoterapeutickým prostředkem. Díky antioxidačním a chuťovým vlastnostem se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci. Sušené borůvky BIO si zachovávají stejné vlastnosti jako plody čerstvé. Nenechte