Paprika klobásová patří k oblíbenému koření u nás i ve světové kuchyni. Její vůně je výrazná, intenzivní a dlouhotrvající. Převládá silně kořeněná chuť, kterou doprovází jemná štiplavost. Má vynikající barvivost a velmi příjemně dochutí omáčky či zeleninové pokrmy. Zajímavé je, že schopnost barvivosti a předání chuti je pozorovatelná v celém rozsahu především v tucích. Rozpuštěním ve vodě se nedosáhne požadovaného efektu.
Papája obecná je teplomilná rostlina dorůstající výšky až 10 m. Domovinou jí je zřejmě Střední Amerika, ve volné přírodě jako planá nebyla nalezena. Pěstována je zejména pro své chutné plody, které se používají k přípravě omáček, sladkostí, cukrovinek, dortů a zmrzlin. Neobsahuje sodík, je bez nasycených mastných tuků.
Papája obecná je teplomilná rostlina dorůstající výšky až 10 m. Domovinou jí je zřejmě Střední Amerika, ve volné přírodě jako planá nebyla nalezena. Pěstována je zejména pro své chutné plody, které se používají k přípravě omáček, sladkostí, cukrovinek, dortů a zmrzlin. Neobsahuje sodík, je bez nasycených mastných tuků.
Papája obecná je teplomilná rostlina dorůstající výšky až 10 m. Domovinou jí je zřejmě Střední Amerika, ve volné přírodě jako planá nebyla nalezena. Pěstována je zejména pro své chutné plody, které se používají k přípravě omáček, sladkostí, cukrovinek, dortů a zmrzlin. Neobsahuje sodík, je bez nasycených mastných tuků.
Papája obecná je teplomilná rostlina dorůstající výšky až 10 m. Domovinou jí je zřejmě Střední Amerika, ve volné přírodě jako planá nebyla nalezena. Pěstována je zejména pro své chutné plody, které se používají k přípravě omáček, sladkostí, cukrovinek, dortů a zmrzlin. Neobsahuje sodík, je bez nasycených mastných tuků.
Mrazem sušené ostružiny mají vysoký obsah jodu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k udržení stavu pokožky. Má vliv na tvorbu hormonů štítné žlázy a její běžnou činnost. Ostružiny dále obsahují dostatek manganu, chromu, vitaminu E a C, mají také vysoký obsah vlákniny.
Mrazem sušené ostružiny mají vysoký obsah jodu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k udržení stavu pokožky. Má vliv na tvorbu hormonů štítné žlázy a její běžnou činnost. Ostružiny dále obsahují dostatek manganu, chromu, vitaminu E a C, mají také vysoký obsah vlákniny.
Mrazem sušené ostružiny mají vysoký obsah jodu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k udržení stavu pokožky. Má vliv na tvorbu hormonů štítné žlázy a její běžnou činnost. Ostružiny dále obsahují dostatek manganu, chromu, vitaminu E a C, mají také vysoký obsah vlákniny.
Mrazem sušené ostružiny mají vysoký obsah jodu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k udržení stavu pokožky. Má vliv na tvorbu hormonů štítné žlázy a její běžnou činnost. Ostružiny dále obsahují dostatek manganu, chromu, vitaminu E a C, mají také vysoký obsah vlákniny.
Mrkvový prášek je 100% přírodní prášek z mrkve, rostoucí v čisté přírodě peruánských And v oblasti Cuzco.
Mrkvový prášek je 100% přírodní prášek z mrkve, rostoucí v čisté přírodě peruánských And v oblasti Cuzco.
Mrkvový prášek je 100% přírodní prášek z mrkve, rostoucí v čisté přírodě peruánských And v oblasti Cuzco.
Pokud jste se s moruší bílou ještě nesetkali, určitě vás okouzlí svou typicky medovou chutí. Plody jsou cca 2 cm velké, obsypané bobulemi plnými přírodního nektaru. Chuť moruše je nepopsatelně lahodná, někým přirovnávána k okusování čerstvé medové plástve, právě vyjmuté z včelího úlu, avšak bez enormní sladkosti medu. Plody se jí celé, nemají pecičky ani tvrdé stonky.
Pokud jste se s moruší bílou ještě nesetkali, určitě vás okouzlí svou typicky medovou chutí. Plody jsou cca 2 cm velké, obsypané bobulemi plnými přírodního nektaru. Chuť moruše je nepopsatelně lahodná, někým přirovnávána k okusování čerstvé medové plástve, právě vyjmuté z včelího úlu, avšak bez enormní sladkosti medu. Plody se jí celé, nemají pecičky ani tvrdé stonky.
Pokud jste se s moruší bílou ještě nesetkali, určitě vás okouzlí svou typicky medovou chutí. Plody jsou cca 2 cm velké, obsypané bobulemi plnými přírodního nektaru. Chuť moruše je nepopsatelně lahodná, někým přirovnávána k okusování čerstvé medové plástve, právě vyjmuté z včelího úlu, avšak bez enormní sladkosti medu. Plody se jí celé, nemají pecičky ani tvrdé stonky.