Rybízák je špičkové polosladké víno, vyrobené z plodů černého rybízu.
První lok vám možná bude připomínat klasické bílé víno, ale jakmile se chuť rozvine, nebude pochyb o tom, že máte pusu plnou hrušek.
Víno se vyrábí z borůvek, které před kvašením prošly mrazem. Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře.
Při prvním ochutnání se podobá klasickému vínu z hroznů, pak se ale rozvine jemná chuť květů černého bezu.
Víno se vyrábí z borůvek, které před kvašením prošly mrazem. Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře.
Bílé polosladké vínko s 11,5 % alkoholu, které obsahuje min. 30 % angreštu. Je lehce kyselé se sladkým dozvukem - stejně jako plody jeho keře.
Krásně voňavé 11,5% víno chutná přesně jako čerstvě utržené maliny, jen s alkoholem navíc.
Levandule zklidňuje mysl, pomáhá jako lék na nespavost a migrénu. Nedají na něj dopustit ani lidé, které trápí bronchitida, astma nebo žaludeční kolika.
Jak se budí princezny? Nalijte jim Růžovku! Ta je okouzlí omamnou vůní růží a jemnou květinovou chutí, která nedá spát ani těm největším Šípkovým Růženkám.
Rybízák chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný.
Při prvním ochutnání se podobá klasickému vínu z hroznů, pak se ale rozvine jemná chuť květů černého bezu.
Sladká chuť meruněk s karamelovým nádechem. Pro milovníky meruněk. Ale pecky v něm nehledejte :).
Červeňák je po čertech vydařené víno z dvou odrůd angreštu. Odrůda Hinnonmaki vínu propůjčila nasládlou, aromatickou chuť a pěkně růžovou barvu, odrůda Rolanda zas mírnou kyselinku. Obě odrůdy...
Klasický Rybízák má dalšího příbuzného! Černý rybíz jsme zamíchali s červeným a vznikl z toho supersvěží ovocný mix.
Šumivé polosuché víno à la Prosecco. Jemně perlivé a příjemně osvěžující. Jak popíjet: vychlazené! Obsah alkoholu: 10 % obj.