Držák ručního mixeru pro nádoby o průměru 330 – 650 mm
Celonerezový vertikální kutr R 45 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce
Celonerezový vertikální kutr R 23 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce
Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce
Zařízení na bramborovou kaši vč. násypky Objemná násypka umožňuje rychlé a průběžné plnění. Zpracování až 10 kg jemné
Krouhač zeleniny CL 55 M od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny
Krouhač zeleniny CL 55 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určeny pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny,
Krouhač zeleniny CL 55 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určeny pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny,
Krouhač zeleniny CL 60 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny
Stolní BLIXER 45 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých
Stolní BLIXER 60 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých
Celonerezový vertikální kutr R 60 je určen pro velké gastronomické provozy. Vhodný pro provozovatele stravovacích zařízení a restaurací,
Ruční ponorný mixér a šlehač Mini MP 190 Combi od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro restaurace, jesle, školky, lahůdkářství
Multifunkční stolní kutr Robot Cook od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro uplatnění ve všech úsecích přípravy pokrmů – v úseku studené kuchyně, teplé kuchyně a cukrárny. Multifunkční stroj pro snadnou, rychlou a zejména efektivní práci specialistů v gastronomickém průmyslu. Základní funkce: hnětení, sekání, drcení, mixování, míchání, emulgování, ohřívání a vaření.
Krouhač zeleniny CL 50 GOURMET od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro provozy s vyšší gastronomií, s požadavkem na precizní a výkonné zpracování zeleniny. lt;/ul>