Přírodní kombinace zeleného čaje a květu jasmínu. Čaj se vyrábí ze sušených poupat čaje svinutých do tvaru fénixových očí, čekajících do léta na zralé květy jasmínu. Poté se obě ingredience spojí a nechají se, aby se vůně navzájem prolínaly. Pocit chuti a vůně jasmínu zůstává živý dlouho po vypití čaje. Znalci hovoří o mimořádném potěšení z pití jasmínového čaje Jade Eyes, který je přirovnáván ke vstupu do blaženého stavu Nirvány. Zní to slibně, chutná skvěle.
Přírodní kombinace zeleného čaje a květu jasmínu. Čaj se vyrábí ze sušených poupat čaje svinutých do tvaru fénixových očí, čekajících do léta na zralé květy jasmínu. Poté se obě ingredience spojí a nechají se, aby se vůně navzájem prolínaly. Pocit chuti a vůně jasmínu zůstává živý dlouho po vypití čaje. Znalci hovoří o mimořádném potěšení z pití jasmínového čaje Jade Eyes, který je přirovnáván ke vstupu do blaženého stavu Nirvány. Zní to slibně, chutná skvěle.
Přírodní kombinace zeleného čaje a květu jasmínu. Čaj se vyrábí ze sušených poupat čaje svinutých do tvaru fénixových očí, čekajících do léta na zralé květy jasmínu. Poté se obě ingredience spojí a nechají se, aby se vůně navzájem prolínaly. Pocit chuti a vůně jasmínu zůstává živý dlouho po vypití čaje. Znalci hovoří o mimořádném potěšení z pití jasmínového čaje Jade Eyes, který je přirovnáván ke vstupu do blaženého stavu Nirvány. Zní to slibně, chutná skvěle.
Přírodní kombinace zeleného čaje a květu jasmínu. Čaj se vyrábí ze sušených poupat čaje svinutých do tvaru fénixových očí, čekajících do léta na zralé květy jasmínu. Poté se obě ingredience spojí a nechají se, aby se vůně navzájem prolínaly. Pocit chuti a vůně jasmínu zůstává živý dlouho po vypití čaje. Znalci hovoří o mimořádném potěšení z pití jasmínového čaje Jade Eyes, který je přirovnáván ke vstupu do blaženého stavu Nirvány. Zní to slibně, chutná skvěle.
Tmavé lístky Čínského čaje Oolong dodávají lehký nálev s příjemnou chutí s výrazným nádechem pražené rýže. Zmíněný čaj je nabídka pro náročné zákazníky. Oolong prochází postprodukčním „vytvrzením“ lístků, které se obvykle praží nebo pečou při nízkých teplotách po dlouhé intervaly. Pražením se také zvyšuje trvanlivost čajových lístků. Čajové lístky mohou být znovu osvěženy pro lahodný druhý nálev. Jednoduše přidejte více vody a nechte další minutu na infuzi. Všeobecně se má za to, že druhá várka
Sencha je nejoblíbenější japonský zelený čaj s dlouholetou tradicí a originalitou. Je to celolistový čaj, který si můžete vychutnat teplý i studený a tvoří více než polovinu roční sklizně japonského čaje. Ochutnejte tento čaj a zamilujte se do jeho dlouholeté tradice a famózně osvěžující chuti.
Sencha je nejoblíbenější japonský zelený čaj s dlouholetou tradicí a originalitou. Je to celolistový čaj, který si můžete vychutnat teplý i studený a tvoří více než polovinu roční sklizně japonského čaje. Ochutnejte tento čaj a zamilujte se do jeho dlouholeté tradice a famózně osvěžující chuti.
Sencha je nejoblíbenější japonský zelený čaj s dlouholetou tradicí a originalitou. Je to celolistový čaj, který si můžete vychutnat teplý i studený a tvoří více než polovinu roční sklizně japonského čaje. Ochutnejte tento čaj a zamilujte se do jeho dlouholeté tradice a famózně osvěžující chuti.
Sencha je nejoblíbenější japonský zelený čaj s dlouholetou tradicí a originalitou. Je to celolistový čaj, který si můžete vychutnat teplý i studený a tvoří více než polovinu roční sklizně japonského čaje. Ochutnejte tento čaj a zamilujte se do jeho dlouholeté tradice a famózně osvěžující chuti.
Africký čaj pěstovaný v bezprostřední blízkosti deštných pralesů, v nadmořské výšce přes 2000 metrů nad mořem. Nálev tohoto čaje je intenzivní, přecházející do ovocných tónů s jemnou kořeně-sladkou dochutí.
Africký čaj pěstovaný v bezprostřední blízkosti deštných pralesů, v nadmořské výšce přes 2000 metrů nad mořem. Nálev tohoto čaje je intenzivní, přecházející do ovocných tónů s jemnou kořeně-sladkou dochutí.
Africký čaj pěstovaný v bezprostřední blízkosti deštných pralesů, v nadmořské výšce přes 2000 metrů nad mořem. Nálev tohoto čaje je intenzivní, přecházející do ovocných tónů s jemnou kořeně-sladkou dochutí.
Africký čaj pěstovaný v bezprostřední blízkosti deštných pralesů, v nadmořské výšce přes 2000 metrů nad mořem. Nálev tohoto čaje je intenzivní, přecházející do ovocných tónů s jemnou kořeně-sladkou dochutí.
Čína se stává stále ceněnějším producentem černého čaje a Golden Monkey je směs, která si zaslouží zvláštní pozornost. Skládá se z nejkvalitnějších listů, sbíraných ručně s velkou pečlivostí. Za svůj název vděčí zlatým reflexům listů. Čaj vhodný pro lidi, kteří ocení originalitu a vysokou kvalitu. Na jednu stranu uvolní a rozmazlí vaše smysly, na druhou vám dodá energii a nastartuje metabolismus.
Čína se stává stále ceněnějším producentem černého čaje a Golden Monkey je směs, která si zaslouží zvláštní pozornost. Skládá se z nejkvalitnějších listů, sbíraných ručně s velkou pečlivostí. Za svůj název vděčí zlatým reflexům listů. Čaj vhodný pro lidi, kteří ocení originalitu a vysokou kvalitu. Na jednu stranu uvolní a rozmazlí vaše smysly, na druhou vám dodá energii a nastartuje metabolismus.