Unikátní kvasná pálenka v limitovaném množství. Každá láhev obsahuje rovných 9 kg malin v jejich nejčistší podobě. Vzácné pití pro vzácné okamžiky.
Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Vzácný destilát. V tomto případě pálen v miniaturních sériích. Nasládlá chuť.
Intenzivní, relativně řízná, líbivě nasládlá pálenka a rozhodně hodně nezvyklá. Taková je ananasová pálenka.
Vypálíte-li tradiční metodou dvojité destilace šťavnaté vyzrálé meruňky odrůdy velkopavlovická, dostanete ušlechtilou pálenku neskutečné vůně.
Višňovice je tradičně destilát spojený s přípitkem po dobrém jídle.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Byť píšeme, že jde o hruškovici Clappovu, není to tak úplně pravda. Jde o blend dvou odrůd (hrušeň Clappova a Lucasova). Clappova je zastoupena výrazněji.
Medově ovocnou chuť hrušek po zrání v sudech doplňují tóny vanilky, ořechu a částečně i čokolády.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Asi nejvyhledávánější vlastností mirabelkovic je jejich výrazné mandlové aroma. A to tady najdete.